Odala se? Zbog jednog poteza britanski mediji tvrde da je Meghan već trudna

Foto: Guliver Image/Getty Images

BRITANSKI medijima očito nedostaje kraljevskih beba pa su se ni dva mjeseca od vjenčanja princa Harryja i Meghan Markle raspisali da je vojvotkinja od Sussexa trudna.

Dokaz za to pronašli su u njenom ponašanju na vrtnoj zabavi koja je organizirana u Dublinu njoj i Harryju u čast. Naime, na zabavi se nazdravljalo, a kad je došao trenutak da popije šampanjac, Meghan ga je samo prislonila na usne i otpila mali gutljaj. Medijima je to bio dovoljno za zaključak o trudnoći pa su se već raspisali o prinovi u kraljevskoj obitelji.

Embed from Getty Images

Iako se dosad pisalo da je Meghan prije vjenčanja sužavala vjenčanicu te joj je i dalje bila preširoka, sad je IN Touch promijenio priču te piše da je haljinu popravljala zbog trudnoće. Po njima, ne samo da je Meghan sad trudna, nego je bila trudna i na dan vjenčanja.

Par već uređuje dječju sobu u svojom domu, a Harry je navodno prijateljima rekao da će, ako dobiju djevojčicu, nazvati je Diana.

Embed from Getty Images

Drugi se pak bave njenim odjevnim kombinacijama te navode da je na krpice za put u Dublin spiskala 162.000 kuna. S njom je putovalo čak 11 stilista koji su brinuli da vojvotkinja u svakom trenutku izgleda savršeno.

Na popisu modnih kuća čije su se krpice nosile bili su Givenchy, Dior, Fendi i Prada. Budžet za odjeću koju nose prinčevi Harry i William te vojvotkinje Kate i Meghan povećan je s 30 na 42 milijuna kuna, a Meghan je od zaruka u studenom na odjeću potrošila 6,3 milijuna kuna.

Tako je izdvojila 1500 funti za haljinu Rolanda Moureta, 3850 funti za Fendi torbu i 6886 funti za Birksove naušnice.

Embed from Getty Images

Oko 2500 funti koštalo ju je crno odijelo s potpisom Givenchyja, 310 funti remen i 1690 funti za torbica iste modne kuće te 268 funti cipele s potpisom Sarah Flint.

Embed from Getty Images

Pročitajte više