Odbila donirati novac za liječenje bebe koja ima rak, razlog je zbilja odvratan

Foto: Facebook

NAKON što su pokrenule kampanju za skupljanje donacija za liječenje njihove 18-mjesečne kćerkice koja je oboljela od raka, Tiffany i Albree Shaffer iz američkog Ohia ostale su zgrožene porukom jedne žene. 

Ona im je napisala kako je htjela donirati novac za liječenje, ali je odustala kad je shvatila da su njeni roditelji lezbijke. 

"Molim se za Callie. Htjela sam donirati 7600 dolara, ali sam saznala da su joj roditelji lezbijke. Umjesto toga sam donaciju odlučila dati bolnici. Žao mi je. Još uvijek se molim za nju, ali možda je to način da vam Bog kaže da ona treba mamu i tatu, a ne dvije mame", napisala je žena. 

Malena Callie inače boluje od neuroblastoma, raka koji nastaje u nadbubrežnoj žlijezdi, i dobar dio svog kratkog života provela je u bolnici primajući kemoterapiju. Kampanju za donacije pokrenuo je obiteljski prijatelj kako bi im olakšao financijske probleme. 

"Ovo je jedna jako bolesna curica čiji je život ugrožen. Odvratno je što nam je netko poslao ovakvu poruku. Ako tako mislite, zadržite to za sebe. Callie treba ljubav i potporu, ne mržnju", bio je odgovor obitelji. 

Pokazalo se da je ova poruka ipak pomogla djevojčici jer je nakon objave u medijima privukla pozornost ljudi koji su donirali novac, piše Mirror. 

Callie je prošlog tjedna bila na operaciji, a liječnici tvrde da s 90-postotnom sigurnošću mogu zaključiti da je tumor izvađen. 

Pročitajte više