Odrasla je bez majke: Pogledajte kako danas izgleda kći Anne Nicole Smith

Foto: Guliver Image/Getty Images, screenshot: YouTube

OD SMRTI Playboyeve zečice Anne Nicole Smith prošlo je 12 godina. Bujna plavuša imala je buran život, a iza sebe je ostavila tada petomjesečnu kćer Dannielynn Birkhead.

Djevojčica se u pratnji oca ovog vikenda pojavila na Kentucky Derbyju, a svojom odjevnom kombinacijom odala je počast majci. Odjenula je raskošnu ružičastu haljinu i veliki šešir, upravo onaj koji je svojevremeno nosila njena majka na istom derbiju prije 15 godina.

Njen otac Larry (46) te 2004. godine pratio je Annu Nicole, dok je ove godine pratio svoju kćer.

"Kentucky Derby još jednom. Dannielynn izgleda lijepo u ružičastom, a nosi majčin šešir s nezaboravnog dolaska 2004. godine", napisao je na društvenim mrežama.

Tri dana nakon što je Dannielynn došla na svijet, njen 20-godišnji polubrat Daniel Wayne Smith preminuo je u majčinoj bolničkoj sobi, nakon što je došao na Bahame vidjeti tek rođenu polusestru. Nakon dviju provedenih obdukcija utvrđeno je da je umro zbog smrtonosne kombinacije opijata. Smrt sina Anna Nicole teško je podnijela.

Anna Nicole Smith nekoliko mjeseci kasnije pronađena je mrtva u sobi 607 u hotelu i kasinu Hard Rock na Floridi. Pronašla ju je prijateljica i medicinska sestra Tasma Brighthaupt koja je pozvala hitnu pomoć, dok ju je njen suprug i Annin tjelohranitelj pokušavao reanimirati. Nakon dolaska u bolnicu proglašena je smrt slavne starlete, a kao uzrok navodi se trovanje kombinacijom raznih lijekova.

O malenoj Dannielynn se nakon utvrđivanja očinstva i borbe za skrbništvo s još trojicom muškaraca nastavio brinuti njen otac Larry Birkhead.

Embed from Getty Images

Pročitajte više