Odrastale su u Bijeloj kući, a danas su u Hollywoodu: Kako žive Obamine kćeri?

Foto: Profimedia

BARACK OBAMA već pet godina nije američki predsjednik, ali interes javnosti za životom njegove obitelji ne jenjava. Osim za njega i njegovu suprugu Michele, javnost je često zainteresirana i za njihove dvije kćeri, Maliju Annu i Natashu.

Iako su osam godina odrastale u Bijeloj kući, o Obaminim kćerima znalo se jako malo te su uspjele živjeti podalje od pritiska javnosti. Njihova majka Michele svojedobno je rekla da su uspjeli postići dogovor s novinarima da njihovu djecu ne prate paparazzi.

"Barack i ja smo pokušali postaviti granice njihove izloženosti", rekla je bivša američka prva dama.

Ipak, obje Obamine kćeri snimljene su u Los Angelesu ovih dana - Malia dok je bila na pauzi za pušenje na poslu, a Natasha u šetnji gradom. Natasha u Los Angelesu pohađa sveučilište, pretpostavlja se UCLA, na koji se prebacila sa Sveučilišta Michigan.

Malia je diplomirala na Harvardu u proljeće prošle godine, a dugo je pokazivala interes za snimanje filmova. Sada radi na projektu za Amazon.

"One su kao bambus, hrast ili kesten. Trebaju vodu i Sunčevu svjetlost, ali kako rastu, grane klijaju i cvjetaju u svoje doba. Kako rastu, svaka postaje drugačija", opisao je Obama iskustvo odgajanja kćeri te je rekao da Malia ima njegov smireni karakter, dok je mlađa Natasha sličnija svojoj majci.

Priznao je da kćerima daje dovoljno privatnosti pa ih zato ne zove svaki čas i ne provjerava gdje su, a cilj mu je bio naučiti ih da donesu dobre odluke.

Pročitajte više