Odustao na pitanju o hrvatskim tenisačima za 32.000 kn, biste li ga vi znali?

Screenshot: HRTi

NAKON ljetne stanke na male ekrane vratili su se kvizovi. U jučerašnjoj Potjeri već je srušen rekord (ekipa je osvojila 294.000 kuna), no u prvoj jesenskoj epizodi Milijunaši natjecatelji nisu bili previše uspješni.

Na početku emisije snimljene prema epidemiološkim pravilima Tarik je pozdravio sedmero nazočnih u studiju. Naime, joker publika više ne postoji, već je mijenja džoker Tri znalca, koji sačinjavanju tri natjecatelja koji su osvojili po 125 tisuća kuna u prethodnoj sezoni kviza. 

Bruno Robert Kirinić iz Zagreba, Josip Buklijaš iz Vrgorca te Ivan Jurić iz Županje nalaze se u studiju i savjetuju se s natjecateljima kad oni to od njih zatraže. On novosti, najbrži prst više ne igra šestero ljudi već četvero.

Neno Ružić, 31-godišnji prvostupnik ekonomije iz Splita, prvi je jučer sjeo na vruću stolicu. Sve jokere potrošio je do pitanja za 32.000 kuna pa je na njemu odustao. Biste li vi znali odgovor na njegovo pitanje?

Neno nije znao odgovor na tenisko pitanje pa je odustao i osvojio 16.000 kuna.

Nakon njega, najbrži prst imala je 23-godišnja Sunčana Orešić. Studentica molekularne biologije uspjela je osvojiti isti iznosi koji i njezin prethodnik, a evo i njezinog pitanja za 32.000 kuna na kojemu je odustala.

Učitelj biologije i kemije iz osnovne škole u Čačincima jučer je posljednji sjeo na vruću stolicu, no vratit će se opet, s obzirom na to da je osvojio 4000 kuna prije nego je emisija završila, pa će svoj pohod na milijun kuna nastaviti u sljedećoj epizodi sa svim džokerima.

Inače, točni odgovori bili su Marin Čilić odnosno ladice.

Pročitajte više