Oglas kod studentskog doma u Zagrebu: Tip traži curu, ali ima neobičan zahtjev

Foto: Ena Dragičević/Index

PORED Studentskog doma Stjepan Radić osvanuo je zanimljiv oglas. Jedan mladić, diplomirani inženjer prometa, traži djevojku ili buduću suprugu koja bi trebala biti ferovkinja ili IT stručnjakinja.

"Imam 28 godina i živim s roditeljima u velikoj dvoetažnoj kući u jugoistočnom Zagrebu. Po struci sam diplomirani inženjer prometa i trenutno radim za jednu stranu firmu kao tester videoigara. Videoigre su mi strast, volim igrati sve osim Minecrafta, to mi je predosadno, samo kockice. Uz videoigre, igram Yugioh, skupljam Pokemone i čitam knjige o sociologiji društva", napisao je.

"Nisam kompleksaš, ali..."

Prilikom pisanja ostatka teksta čini se da je požurio jer je zaredao nekoliko grešaka. 

"Gledam Miroljuba i nastojim biti vitez, ali se ne slažem s njim u pogledu prehrane, mislim da je meso najbitnije pa voće i povrće pa tjestenin! Jas am uvijek u pravu i kad sam u krivu sam u prevu", napisao je.

A onda je uslijedio najbitniji dio oglasa. "Hoću ženu ferovkinju i mene ne zanima!! (Nisam kompleksaš, ne patim za tim, ali hoću ferovkinju i točka, nema druge)", naglasio je velikim slovima.

Ako neka djevojka želi upoznati ovoga mladića, otkrio je kada i gdje to može učiniti. "Subota 9.9. u 22:00 ja ću sjediti na prvoj klupi na otoku na Jarunskom jezeru kad prođeš preko mosta. Tamo ćeš me naći i slobodno mi prići. Broj neću staviti jer me strah zloupotrebe podataka, nadam se da me razumiješ", napisao je na kraju oglasa.

Pročitajte više