Oglasio se bend koji je svirao na dalmatinskoj korona-svadbi: Izvukli smo deblji kraj

Foto: Facebook

"DRAGI svi, eto, da riješimo upitnike iznad glave i gradske ćakule, istina je, svirali smo na piru u Hrvacama 18. srpnja i izvukli smo deblji kraj. Neki, doduše, malo deblji (Nikola, na mlado je, brzo ćeš ti to preboljeti)", objavili su iz omiškog benda VoxBox nakon što se otkrilo da je novo žarište koronavirusa povezano sa svadbom u okolici Sinja.

"Na piru smo bili odgovorni i zaštitili smo se i distancirali se koliko smo mogli, ali nije sve ovisilo o nama, nažalost. Zato, ljudi, čuvajte se, izbjegavajte zatvorene prostore s puno ljudi, nosite maske, perite ruke i ne dirajte lice. Samoizolacija usrid lita nije baš najzabavnija stvar, priznajemo, ali eto, svakome se može dogoditi", poručili su.

Zahvalili su svima na brizi te poručili: "Nadamo se da nas nećete izbjegavati kad nas sretnete, ali razumijemo, nećemo se ljutiti!"

Beroš je jučer izvijestio da su nova žarišta nastala na vjenčanju u Našicama te na vjenčanju u okolici Sinja. Također, dodao je i da je još aktivno žarište zaraze vezano za jednu svadbu u Ivankovu.

Pročitajte više