Oksana snimila šokantne prijetnje Mela Gibsona: Spalit ću ti kuću, ali prvo ćeš mi popušiti

MEL GIBSON snimljen je kako tijekom nekontroliranog i rasističkog ispada govori Oksani da će je "silovati hrpa crnčuga" zbog toga kako je odjevena te da će joj spaliti dom do temelja, nakon što mu ona "popuši", tvrdi RadarOnline. Glumac i redatelj koji je ovih dana ponovno u središtu medijske pozornosti zbog pravne bitke s bivšom djevojkom Oksanom Grigorievom, više ne može prikrivati svoje psihotične faze. Novinari američkog portala RadarOnline tvrde da su čuli snimku na kojoj Mel vrijeđa svoju bivšu zaručnicu rasističkim, primitivnim i krajnje neukusnim rječnikom, dok se u pozdadini čuje njihovo dijete kako plače. To podsjeća na njegov antisemitski ispad od prije nekoliko godina kada je uhićen zbog vožnje u pijanom stanju.

"Ako te siluje hrpa crnčuga, sama si kriva"

"Sramotiš me. Izgledaš kao svinja koja se tjera i ako te siluje hrpa crnčuga, sama si kriva", navodno je urlao Mel na Oksanu s kojom ima kći Luciju. Bivši par već nekoliko tjedana vodi pravnu bitku, jer su oboje tražili zabranu prilaska jedno drugome, a Oksana tvrdi da ju je Gibson fizički i verbalno zlostavljao. To dokazuje i najnovija snimka na kojoj majku svog djeteta nekoliko puta "časti" izrazima poput "kučko" i "pičko".

"Ti si sintetička osoba. Tko si ti jebote"

"Kako se usuđuješ ponašati kao takva kučka, a bio sam tako jebeno dobar prema tebi. Doći ću i spalit ću ti kuću, ali prije toga ćeš mi ga popušiti", upozorava je redatelj "Hrabrog srca". Nakon toga viče na nju i govori joj da je "kučka", na što se ona brani i kaže kako nije ništa učinila. Na snimci se može čuti da se bivši zaručnici oko nečeg svađaju, ali nije jasno oko čega. "Gle što si mi napravila... gle kakva si... gle kako je svaki dio tebe... jebeno lažan... jebeno lažan. Ti si sintetička osoba. Tko si ti jebote?", pita Mel Oksanu te je dalje napada zbog veze s bivšom zvijezdom filmova o Jamesu Bondu, Timothyjem Daltonom, s kojim ona ima sina.

Oksana napravila snimke, jer se boji za svoj život

RadarOnline ne navodi na koji je način došao do snimke, no pojašnjava da je Oksana navodno morala snimiti nekoliko njihovih svađa nakon što joj je Mel počeo prijetiti smrću. Nada se da bi joj to moglo pomoći na suđenju koje je svaki dan sve izvjesnije. "Oksanin motiv za snimanje je želja da pokaže kako je Mel zao, a i bojala se za svoj život. Željela je dokazati koliko je opasan i nasilan", izjavio je izvor. Navodno je redatelj "Pasije" čuo dvije takve snimke i želi na svaki način spriječiti da dođu u javnost.

Pročitajte više