"Ona se boji vlastite mame": Mel B se nakon razvoda bori za kćer

Foto: Instagram

SLAVNA pjevačica i nekadašnja članica grupe Spice Girls Mel B nastavlja bitku za skrbništvo nad osmogodišnjom kćerkicom Madison. Bivši suprug Stephen Belafonte optužio ju je za zlostavljanje i zanemarivanje djevojčice te sada zahtijeva puno skrbništvo.

Belafonte tvrdi da je tijekom 2018. i 2019. godine uglavnom samostalno skrbio za djevojčicu i da nakon preseljenja u Veliku Britaniju Mel B uopće nije bila prisutna u životu malene.

"Madison mi je rekla da se boji vlastite majke jer je tjera da sjedi u mračnom kutu sobe i da joj ponavlja jedna te ista pitanja sve dok iz nje ne izvuče odgovor", rekao je Belafonte i dodao kako je također saznao i da je pjevačica ispred Madison neprimjereno govorila o njemu.

Od suda zahtijeva da Mel B uskrati pravo viđanja djevojčice igdje osim pod nadzorom u Los Angelesu. Također želi samostalno donositi odluke o njezinom zdravlju i obrazovanju. Ovi zahtjevi nastavak su sudske borbe za skrbništvo, a sud je već jednom u 2019. godini presudio u korist Belafontea kada je pjevačici zabranjeno da kćer vodi u Veliku Britaniju za vrijeme blagdana.

Pročitajte više