Operacija trijumf: Milica pronašla ljubav na Akademiji iako ima dečka

U REALITY showu koji gledamo na Novoj TV nikad nije dosadno. Nakon prve trudnoće, došla je vijest i o prvom ljubavnom paru. Prema pisanju srpskih medija, studentica Milica Majstorović zaljubila se u Jovana Jesu Jeličića, gitarista pratećeg benda "Operacije trijumf".

Najmlađa članica glazbenog reality showa, koja je danas proslavila 19. rođendan, u ispovjedaonici je priznala da se zaljubila u nekoga tko često dolazi na Akademiju. Ono što priču čini još zanimljivijom jest, pišu srpski mediji, da su oboje u show ušli kao zauzete osobe. Navodno je ljubav planula prije generalne probe prve Gala večeri, a Milica je rekla: "Zaljubila sam se, ali to je zasad samo početak veze. Ne želim otkriti o kome je riječ, ali to je osoba koja stalno dolazi u kuću".

"Milica i Jesa upoznali su se mjesec i pol dana prije početka emisije"

"Milica i Jesa upoznali su se mjesec i pol dana prije početka emisije, kad je 25-godišnji gitarist došao u naš bend kako bi pratio pjevače na promotivnim nastupima po Srbiji. Stalni koncerti su ih zbližilo, a ljubav je planula nekoliko dana prije početka showa, dok su svi kandidati i bend gotovo 24 sata dnevno bili zajedno", navodi Press riječi svojeg izvora iz producentske kuće Emotion. Tamošnji mediji pišu da Miličin dečko Nemanja Todorović i Jesina djevojka Julija Hut nisu bili upoznati s novim osjećajima svojih partnera, no pretpostavljaju da će, bez obzira na ishod, ova sočna priča podići gledanost regionalnog reality showa.

E.D.
Foto: Nova TV

Pročitajte više