Optužbe protiv glumca zbog kojeg je izbio skandal u Dubrovniku: "Ošamario me penisom"

Foto: Instagram

JAMIE FOXX optužen je da je prije 16 godina ošamario ženu svojim penisom nakon što mu je odbila pružiti oralni seks. Prema pisanju TMZ-a, 50 godišnji glumac pravog imena Eric Marlon Bishop navodno je pokušao prisiliti ženu na oralni seks tijekom tuluma u svojoj kući u Las Vegasu.

Anonimna žena prošlog je tjedna policiji ispričala da ju je kad ga je odbila, Foxx ošamario penisom po licu. On je te optužbe negirao nazvavši ih "apsurdnom laži". Nakon toga, tvrdi žena, jedan od Foxxovih prijatelja rekao joj je da ode s tuluma. Tvrdi da je završila u bolnici kad se vratila kući u Los Angeles zbog teškog napadaja panike.

"Jamie Foxx negira da se taj incident dogodio", rekla je njegova glasnogovornica.

Dodala je da će glumac podnijeti prijavu protiv te žene zbog lažne optužbe.

"Prvi put kad je gospodin Foxx čuo za te tvrdnje o događaju koji se navodno dogodio prije 16 godina, bilo je kad su ga kontaktirali iz TMZ-a", dodala je glasnogovornica.

"Incident nije prijavljen policiji 2002. godine, ni bilo kad u posljednjih 16 godina, jer se nikad nije ni dogodio", zaključila je.

Policija je izvijestila da je istraga otvorena, no zastara za takva djela u Nevadi nastupa nakon tri godine. Žena je izjavila da ju je na podnošenje prijave potaknuo #MeToo pokret.

Podsjetimo, Foxx je prije godinu i pol bio u Dubrovniku, a tada se požalio da su ga dvojica muškaraca rasistički izvrijeđala dok je večerao. Kasnije su se oglasili gosti restorana koji su pokušali obraniti pijani dubrovački duo, no u tome nisu uspjeli s rečenicama poput: "Vlaho i Đivo nisu primitivne seljačine koje vrijeđaju crnce, nego su tu večer previše popili."

>>>VIDEO Jamie Foxx iz Dubrovnika: "Vidio sam svakakva sranja, ali ovo ovdje je ludilo"<<<

>>>Hrvatska sramota širi se svijetom, svjetski mediji bruje o rasističkom napadu na Jamieja Foxxa<<<

>>>Vlasnik restorana u kojem je napadnut Jamie Foxx otkrio što se stvarno događalo<<<

Pročitajte više