Oskudni badić za 77 kn izazvao podijeljene reakcije: "Jedan krivi potez i sve ispada"

Foto: Shein

BAŠ KAD se činilo da bikiniji ne mogu postati oskudniji, online dućan iz Australije podignuo je stvari na novu razinu.

Kupaći kostim koji prodaje australski brend Shein dobio je gotovo 1500 recenzija na njihovim stranicama, a mnoge žene koje su kupile badić upozorile su da nije za svakoga. 

Dvodijelni kupaći kostim košta samo 16,95 australskih dolara, odnosno oko 77 kuna, što je poprilično povoljno ako ste spremni preuzeti rizik. "Jedan krivi potez i sve ispada", upozorila je jedna žena. "Previše uplašena da se kupam u ovome", još je jedna od reakcija.

"Jako je sladak, no ne bih preporučila da se nosi na plaži, super riskantan je", još je jedan od komentara. Druga je badiću (koji ima prosječnu ocjenu 4,6 od 5 zvjezdica) dala 5 zvjezdica, ali se i požalila kako ga "ne bi mogla nositi u javnosti jer bi mogla pokazati bradavice".

"Ako ste malo više samosvjesni i ne želite pokazati malo više kože, ovaj bikini možda nije za vas. No ako smatrate da je rizik vrijedan ishoda, svakako se odlučite za ovaj bikini."

No nisu svi imali pozitivne recenzije. Jedna od žena koja je bikini nazvala užasnim kaže kako joj je trebalo gotovo 15 minuta samo da se uspije fotografirati u njemu. "Grudi su mi ispadale kroz donju rupu i bradavice su mi virile", napisala je, a i mnoge druge žene nazvale su bikini nepraktičnim.

Pročitajte više