Osmijeh na licu ponosnih roditelja: Monika napustila bolnicu sa sinom

BIVŠA voditeljica, a sada supruga sina Zdravka Mamića, Monika Kravić, danas nešto prije podneva napustila je polikliniku Podobnik Sv. Duh u pratnji supruga Marija i tjedan dana starog sina Josipa. Naime, u ponedjeljak je na svijet stigao prvi nasljednik dinastije Mamić. Mali Josip dobio je ime po ocu Dinamovog dopredsjednika Zdravka.

Za vrijeme poroda uz nju je stajao i Mario

Monika Kravić carskim rezom je rodila sina Josipa 15. prosinca ove godine u 10.50 sati ujutro. Josip je pri rođenju bio težak 3050 grama i dugačak točno pola metra. Za vrijeme poroda uz nju je stajao i Mario koji je pred svoju Moniku stigao s buketom cvijeća u rukama. Monika nije mogla sakriti osmijeh s lica, dok se na na licu njezinog supruga mogao vidjeti ponos. Da će Josip, koji je prvi muški unuk Zdravka, postati djedov miljenik, u to ne sumnjamo.

Zasigurno mu je pripremio dres, kopačke i štucne plave boje, ali i poneki vrjedniji poklon. Što se tiče Monike, ona je svoje sidro davno dignula i tako adresu Nove TV zamijenila sa 300 kvadratnih metara velikim stanom u podsljemenskoj zoni gdje će u miru odgajati svoga sina.

S.C.
Foto: Pixsell

Pročitajte više