Osramoćeni YouTuber pokazao kako je izgledao kao dječak, internet nema milosti

Foto: Instagram

ZA AMERIČKOG YouTubera Jamesa Charlesa ovih dana su čuli i oni koji ne prate tu scenu. Zbog rata s YouTubericom Tati, 19-godišnji šminker izgubio je tri milijuna pratitelja na svom kanalu, a bijesni pratitelji ovih dana opsjedaju njegov Instagram profil i sve snimke koje je ikad postavio na internet. Posebno im je za oko zapela fotografija na kojoj James pokazuje kako je izgledao kao dječak.

"Hvala bogu na aparatiću za zube, škarama, boljem ukusu u oblačenju i šminkanju", napisao je u opisu fotke koja pokazuje očitu razliku između dječaka i mladića koji je postao. Na fotografiji se skupilo više od tri milijuna lajkova i tisuće komentara, a oni koji prate Charlesa (ili su samo svratili na njegov profil) podijelili su se na one koji ga hejtaju i smatraju da je bio jednako antipatičan i kao dječak te na one koji smatraju da je sladak u obje varijante.

Ne nedostaje ni homofobnih komentara, ali i onih nemilosrdnih koji Charlesu pišu da je kao dječak bio muževniji nego danas.

Podsjetimo, James Charles našao se na udaru kritika otkako je YouTuberica Tati otkrila da je reklamirao kompaniju koja je njoj izravna konkurencija iako su godinama prijatelji, a ona mu je bila i mentorica.

Pročitajte više