"Ostarjet ću ovdje": Što je ljutiti Charles mrmljao dok je sjedio u kočiji?

Foto: Profimedia

KRUNIDBA kralja Charlesa i dalje je top tema na društvenim mrežama i mnoge zanima što su pripadnici kraljevske obitelji govorili tijekom svečane ceremonije.

Čitači s usana otkrili su što je Harry rekao uzvanicima kad je stigao na krunidbu te što je Charles rekao Williamu u jednom od najemotivnijih trenutaka krunidbe. Osim toga, zabavnih trenutaka s krunidbe nije nedostajalo, a TikTok je prepun sprdnji i pokušaja imitacije razgovora članova kraljevske obitelji.

Frustrirani Charles

Među njima je i tiktokerica Krystin Kalvoy koja se zabavila čitajući s usana kralja Charlesa i tako dala svoju interpretaciju trenutka u kojem je Charles s Camillom stigao pred Westminstersku opatiju uoči početka ceremonije.

Naime, Charles je djelovao frustrirano, a ljudi misle da se ljutio zbog toga što mora čekati Williama i Kate da s djecom sjednu na svoja mjesta kako bi izašao iz kočije.

@krystinkalvoy #duet with @Liz More #kingcharles and I’m pissed off🇬🇧 #lipreading #hearingloss #hearingaids #carriage #coronation ♬ original sound - Liz More

"Prilično nevjerojatno. Da im treba toliko vremena. Ljutim se. Jer sjedim ovdje. I starim", navodno je, prema tvrdnji tiktokerice, Charles rekao u tom trenutku.

Viralni hit

Video je prikupio 8.8 milijuna pregleda i više od 200.000 lajkova, a tiktokeri se sprdaju da je čitačica s usana točno pogodila što je Charles mrmljao sebi u bradu.

"Ovo je vrh", napisao je jedan tiktoker, a druga se našalila: "Ovako i ja izgledam dok čekam muža i djecu da dođu."

"Ako je to zaista rekao, pa to je urnebesno", napisala je treća tiktokerica, a četvrta je dodala: "Shvaćam ga, i ja mrzim čekati nekog."

Pročitajte više