Ostavila muža i poslala novac tipu koji ju je uvjerio da je zvijezda Stranger Thingsa

Screenshot/Foto: YouTube/EPA

ŽENA koja je bila uvjerena da je u tajnoj vezi s australskim glumcem Dacreom Montgomeryjem, koji je glumio Billyja Hargrovea u hit seriji Stranger Things, ispričala je svoju priču u emisiji Catfished. 

McKala je amaterska glumica i samohrana majka iz Kentuckyja koja je provela više od godinu dana vjerujući da izmjenjuje romantične poruke sa slavnim glumcem. Obožavateljica Stranger Thingsa bila je spremna učiniti gotovo sve kako bi bila s njim, unatoč tome što ga nikada nije osobno srela ili čak s njim razgovarala telefonom.  

Nakon što je ostavila supruga i poslala prevarantu ukupno 10.000 dolara u poklon karticama, počela je sumnjati u istinitost njegove priča pa se za pomoć obratila producentima YouTube serije Catfished. 

Tajanstveni ljubavnik 

McKala je objasnila da je svog tajanstvenog ljubavnika upoznala nakon što se odselila od svog "vrlo toksičnog" muža i pridružila se online forumu umjetnika kako bi se povezala s drugim kreativcima poput sebe gdje je upoznala tipa koji je tvrdio da je slavni glumac. 

Stvarni Dacre već je šest godina u vezi sa svojom djevojkom manekenkom Liv Pollock, no prevarant je uvjerio McKalu da je nesretan u toj vezi: "Nakon nekoliko mjeseci ispričao mi je o svojoj partnerici, govoreći da ga jako kontrolira. Ne stigne raditi stvari koje želi. Ona je uvijek tu. Ona uvijek mora nadzirati. Nekako sam suosjećala s tim jer je moj bivši muž bio takav." 

Nakon mjeseci razgovora, "Dacre" je priznao da gaji osjećaje prema njoj i zamolio ju je da mu bude djevojka, no objasnio da veza mora biti tajna: "Ne smiješ nikom reći jer, znaš, ja sam još uvijek s Liv." 

Prevarant joj je rekao da je prekinuo s Liv prije šest mjeseci, ali su tehnički još bili zajedno "zbog javnosti". Kad je provjerila Instagram profile slavnog para, primijetila je da u to vrijeme nisu objavili nikakve romantične fotografije, što ju je navelo da povjeruje da se zaljubila u glumca.  

Na pitanje producenata zašto joj nije bilo sumnjivo da nikad nisu razgovarali niti telefonom, McKala je objasnila kako je povjerovala u njegove tvrdnje da je ne može nazvati jer ga "Liv kontrolira". 

Postavio joj ultimatum 

"Dacre" joj je tada postavio ultimatum, rekavši joj da bira između njega ili njezinog muža. Izabrala je njega, rekavši mu da "nema konkurenciju", a zatim je ispričala kako joj je neposredno prije izlaska četvrte sezone serije Stranger Things poslao poruku i rekao da mora pogledati četvrtu epizodu.  

"Pojavio se u toj epizodi. Rekla sam: ‘Pa, tko bi drugi to znao?’" prisjetila se pa ispričala kako joj je slao pjesme koje su bile slične onima koje se nalaze u knjizi poezije stvarnog glumca. 

Poslala mu ukupno 10.000 dolara 

Kada ju je zamolio za financijsku pomoć, priskočila mu je u pomoć i počela slati darovne kartice ukupne vrijednosti oko 10.000 dolara. Prema njezinim riječima, novac mu je trebao jer je njegova djevojka upravljala financijama. 

Inače, glumac je zarađivao 150.000 dolara po epizodi Stranger Thingsa, a nije bilo dokaza da su Dacre i Liv prekinuli. Često su ih viđali zajedno na crvenom tepihu i u intervjuima.  

"Ljubav te tjera da činiš lude, glupe, iracionalne stvari. Ako ste netko poput mene, bojite se napuštanja i volite ugađati ljudima i vrlo ste ovisni o tome... Ovi prevaranti, oni samo dođu i to iskoriste", ispričala je. 

Pročitajte više