Osvojite godišnju zalihu prezervativa

POSJETITE stranicu svjetski poznatog proizvođača kondoma www.durex.com kako bi se uključili u ovogodišnje svjetsko seksualno istraživanje koje obuhvaća i Hrvatsku.

Uz malo sreće kao nagradu za popunjeni upitnik na našem jeziku možete osvojiti veliku hrpu prezervativa ili Apple iPod mini na koji stane tisuću pjesama.

Ako baš niste sretne ruke, svojim sudjelovanjem pomogli ste da Durex donira pet kondoma u svrhu zaštite od spolnih bolesti.

Još je važnije što ćete svojim odgovorima o učestalosti seksanja pomoći da Hrvatska uđe u svjetsku top listu za koju je potrebno bar 1000 sudionika iz 50 odabranih zemalja.

Pri tome možete malo i pretjerati kako bi se našli pri samom vrhu koji su u prethodnom istraživanju osvojili Mađari, Bugari i Rusi koji tvrde da se seksaju više od 150 puta godišnje.

Sam upitnik je zabavan i zanimljiv, a pita i što bi po vašem mišljenju trebala napraviti naša Vlada u vezi seksualne edukacije.

Autori žele saznati tko su najseksi poznate osobe u svijetu i kod nas, pa vam uz Brada Pitta, Angelinu Jolie, Halle Berry nudi i naše zvijezde od Tarika Filipovića do Nives Celzijus.

Pročitajte više