Osvojite ulaznice za koncert Plavog Orkestra u Umagu

NAKON koncerata koje su sarajevski Plavci održali 5. lipnja u Osijeku, u dvorani Gradski Vrt, a netom prije toga i u sportskoj dvorani u Varaždinu, Plavi Orkestar nastavlja dalje s koncertnim aktivnostima - tako će u Umagu, na ATP stadionu Stella Maris, nastupiti u petak, 25. lipnja, s početkom u 21 sat.
 

Veliki će se broj turista, osim na koncertu, zasigurno zadržati i na kratkom odmoru u Umagu, uz more i visoke temperature, dobar provod i sve što taj predivan grad nudi. Naime, termin koncerta pada na državni praznik, Dan Državnosti, pa mnogi posjetitelji planiraju produženi vikend provesti upravo u tom gradu.
 
Ulaznice za koncert Plavog Orkestra po cijeni od 100 kuna potražite na sljedećim prodajnim mjestima: Plavo More (Umag), Atlantis (Umag), Istraturist (Umag),  klub Jimmy Woo (Stella Maris/Umag), hotel Kempinski (Umag), Universum (Novigrad), Gold bar (Novigrad), Hotel Laguna (Novigrad), Istraline (Poreč), Sunce bar (Poreč), Art public bar (Rovinj), Dallas CD shop (Rovinj), Dallas CD shop (Rijeka), Aquarius CD shop (Rijeka), Metropoliten (Avenue Mall/Zagreb), te na svim prodajnim mjestima u sustavu Eventim (www.eventim.hr).

Osvoji ulaznice!

Najbržima poklanjamo pet puta po dvije ulaznice za koncert. Sve što morate učiniti je što prije poslati mail naslovljen sa "Plavi Orkestar - Umag" na index.nagrada@gmail.com. U mailu ostavite svoje osobne podatke (ime, prezime, adresa i kontakt broj). Dobitnici će biti obaviješteni mailom. Sretno!

Pročitajte više