Otac mladića kojem je djelatnik Čistoće vratio novčanik: "Svaki komentar je suvišan"

Ilustracija: Shutterstock (Na fotografiji nije događaj iz teksta)

JAVIO nam se otac mladića čiji je novčanik s dokumentima i novcem pronašao djelatnik Čistoće Mario Gabud tijekom noćne smjene na parkiralištu u Koledinečkoj ulici u Zagrebu.

"Novčanik je od sina 18-godišnjaka. Svaki komentar za ovakvu gestu u današnje vrijeme je suvišan", rekao nam je otac Krunoslav Rimac. Ranije je na Facebooku napisao: "Stiglo prekjučer Jakovu poštom u pismu... Sve je unutra, i novci i dokumenti... Respekt maksimalan i svaka čast!"

Stiglo prekjučer Jakovu poštom u pismu ... sve unutra, i novci i dokumenti...respect maximalan i svaka čast!

Objavljuje Krunoslav RimacPetak, 29. ožujka 2024.

"Mario je zaslužio javnu zahvalu"

Podsjetimo, Gabud je obavijestio vlasnika da je pronašao njegov novčanik porukom: "Pozdrav, ja sam Mario Gabud te radim u Čistoći na čišćenju i pranju ulica u noćnoj smjeni. Tijekom čišćenja parkirališta u Koledinečkoj ulici pronašao sam Vaš novčanik te Vam ga ovim putem vraćam. Lijep pozdrav."

Marijevom lijepom gestom pohvalio se na Facebooku i Zagrebački holding. "Naš kolega Mario Gabud, djelatnik Čistoće, pronašao je izgubljeni novčanik, dok je u noćnoj šihti vrijedno čistio. Novčanik je poštom sretno stigao do vlasnika, a Mario je zaslužio i javnu zahvalu koju vam rado dijelimo".

[PONOSNI NA NAŠE DJELATNIKE] Naš kolega Mario Gabud, djelatnik Čistoće, pronašao je izgubljeni novčanik, dok je u...

Objavljuje Zagrebački holdingPetak, 29. ožujka 2024.

"Još jednom hvala Mariju, kao i ostalim kolegama koji se u svakodnevnom obavljanju svojih poslova nerijetko nađu u situaciji koja izlazi iz okvira njihovih radnih zadataka i, koliko god je to moguće, izađu u susret te pomognu našim sugrađanima", napisali su. 

Pročitajte više