Otac osumnjičene asistentice: Optužbe Gabriele Spanic su lažne!

OTAC Marcije Celeste Fernandez Babio, 24-godišnje asistentice Gabriele Spanic osumnjičene za pokušaj ubojstva zvijezde sapunica i njezine obitelji, tvrdi kako je njegova kći nevina.

"Optužbe Gabriele Spanic su lažne! Moja je kći žrtva nečije zavjere, nevina je. Znam svoje dijete i ona sigurno nikoga nije trovala. Pogotovo ne Gabrielu Spanic koju obožava cijeli život", vikao je ispred ženskog zatvora u Ciudad de Mexicu Horacio Fernandez, otac mlade Argentinke, piše časopis Basta. Sudac očito ne misli tako jer je odbio jamčevinu 24-godišnjoj asistentici osumnjičenoj da je, osim Gabriele, pokušala otrovati i njezinu majku, dvogodišnjeg sina i dadilju.

Spomenuta je asistentica obitelj mjesecima polako trovala dodajući u hranu male doze amonijevog sulfata. Za Gabrielu je radila od siječnja ove godine, a obitelj je trovala najmanje četiri mjeseca. Kako je navedeno u policijskom izvješću, ukućani su kao posljedice trovanja osjećali glavobolju, mučninu, iznemoglost i bolove u trbuhu, a Marcija Celeste jedina nije imala nikakve simptome trovanja te su u njezinoj putnoj torbi i sobi pronađene ukupno četiri bočice amonijeva sulfata.

Pročitajte više