Otkazan koncert Rolling Stonesa u Zagrebu?

LOŠA vijest za fanove Rolling Stonesa je stigla danas iz DOP Produkcije. Naime, organizatori koncerta, tvrtke GigArt i Multimedia Concerts su odustale od organiziranja koncerta u Zagrebu zbog promijenjenih uvjeta gostovanja u Hrvatskoj, te promjene najavljenog datuma predviđenog za održavanje koncerta, 6. srpnja ove godine.

"Zbog navedenih razloga tvrtka GigArt u koprodukciji s madžarskom tvrtkom Multimedia Concerts odustaje od organizacije koncerta Rolling Stonesa, ostavljajući novoponuđeni datum drugim booking agencijama s teritorija Republike Hrvatske ili inozemstva." - navodi se u priopćenju DOP Produkcije.

Novi datum za održavanje koncerta predviđen je za 5. srpnja, ali organizatori poručuju kako prema dosadašnjim stavovima managementa Rolling Stonesa, te činjenici da se još uvijek rade izmjene predviđenog tour itinerera, postoji mogućnost da niti navedeni datum nije konačan.

Beogradski Blic piše pak da će grupa 5. srpnja gostovati u Beogradu u kojem će na Hipodromu održati koncert, a konačna potvrda informacije se očekuje do kraja tjedna.

Isti izvor navodi kako je koncert u Hrvatskoj pomaknut na 7. srpnja, a trenutno je glavno pitanje koji će ga promotor organizirati jer je sadašnji, GigArt u koprodukciji s Multimedia Concertsom, odustao.

I.K.

Pročitajte više