Otkrivamo nepoznate hrvatske ljepotice: Ivona Zupet

Foto: GC/Instagram

SRIJEDA je, kao što to već sigurno znate, naš dan za ljepotice koje morate upoznati, a ovog puta upoznajemo vas s prelijepom 24-godišnjom Ivonom Zupet.

Rođena je u Rijeci, posljednje četiri godine živjela je u Zagrebu gdje je radila kao medicinska sestra, a nedavno se preselila u London, također zbog poslovnih razloga.

"Veliki sam zaljubljenik u modu tako da slobodno vrijeme provodim fotkajući robicu, štiklice, make up i ostalih girly stvari za Instagram. Slobodno vrijeme provodim u šetnjicama sa svojim psićem i upoznavanjem Londona, odlaskom u teretanu, a na stvarno lazy day Netflix, junk food i chill. Svi imamo takve dane", otkrila nam je.

Na naše pitanje kakve dečke voli odgovara: "Što se izgleda tiče crn-visok-zgodan. Ali prvenstveno muškarac sa stavom, samopouzdan, ali ne i arogantan, koji zna kako se ponašati prema svojoj dami. Pravi gentleman", kaže sa smiješkom.

Na žalost svih onih koji su je poželjeli osvojiti, takav muškarac već je ušao u njen život.

"Već sam osvojena", kratko odgovara.

Kad je riječ o osobinama koje ne voli, to su definitivno zavist i dvoličnost, a obožava pozitivne i nasmijane ljude.

"Najzgodniji frajer je bez konkurencije Tom Hardy. Čak nije crn i visok, ali je, kako kažu, bezobrazno zgodan", zaključila je. 

Više Ivoninih fotografija možete vidjeti na njenom GC profilu.

GC profil Ivone Zupet.

Pročitajte više