Otkriven razlog zbog kojeg kći Anthonyja Hopkinsa ne razgovara s njim već 20 godina

Screenshot: Youtube

NAKON što je slavni glumac Anthony Hopkins priznao da s kćerkom nema nikakvog kontakta te da ne zna ni ima li unuke, u javnost su počeli curiti detalji njihovog odnosa i razlozi zbog kojih ne razgovaraju.

Bliski prijatelji 48-godišnje Abigail Harrison kažu kako ona jednostavno ne može oprostiti ocu što je napustio nju i majku, a zbog lošeg je odnosa tijekom studija doživjela i živčani slom.

''Povrijeđena je zbog svega i taj nedostatak odnosa s ocem imao je veliki utjecaj na njezin život i razvoj'', ispričao je bliski prijatelj 48-godišnjakinje za Daily Mail.

Embed from Getty Images

''Svaki put kad pokuša krenuti naprijed, ugleda svog oca na plakatima za film ili na TV ekranu. Iako žive na različitim stranama svijeta, ne može pobjeći od njegovog lika i to je jako boli'', kaže prijatelj te dodaje da Abigail nikad nije oprostila ocu što je ostavio nju i majku.

Prema navodima izvora bliskog glumici i pjevačici, slavni Oskarovac nikad se nije znao ponašati kao otac, a Abigail je zbog toga doživjela i živčani slom tijekom studija.

''Borila se s depresijom i odala se alkoholu. Živčanom slomu pridonijele su emocije koje je zatomila i iznimno loš odnos s ocem'', otkrio je njen prijatelj i dodao kako je otuđenost između Abigail i Hopkinsa bila prevelika te je takva ostala do danas.

Pročitajte više