Otkriveni svi novi voditelji "Top Geara", a obožavatelji su uočili nešto neobično među njima

Foto: Twitter

NAKON raspada iznimno uspješne ekipe koja je vodila popularnu emisiju "Top Gear", BBC je potvrdio tko će sve zamijeniti Jeremyja Clarksona i ostale.

Uz već prije potvrđene Matta LeBlanca i Chrisa Evansa, sada su tu Eddie Jordan, Sabine Schmitz, Chris Harris i Rory Reid.

Eddie Jordan je bivši šef Formula 1 tima, Sabine Schmitz je Njemica koja se bavi automobilskim utrkama, a Chris Harris je YouTube zvijezda. Najzanimljivijim se čini najanonimniji član postave, Rory Reid. Riječ je o novinaru koji piše o tehnologiji i automobilima, a to je dosad radio na prilično kreativan način. Primjerice, snimio je recenziju Rolls Royce Series II automobila koristeći samo stihove, odnosno repajući.

Pogled na zajedničku fotografiju nove voditeljske ekipe otkriva da je BBC želio krenuti u drugom smjeru nakon odlaska Clarksona i društva. Mnogi su primijetili da su očito pokušavali biti što više politički korektni: "Lijepo je vidjeti kako BBC Top Gear pokriva sve politički nekorektne kutove sa 6 novih voditelja: žena, crnac, starac, riđokosi", jedan je od komentara na Twitteru.

Chris Evans posebno je zadovoljan angažmanom Reida za kojeg smatra da će donijeti nešto novo emisiji: "Rory je izabran između 30-sekundnih video audicija. Pun je znanja, zabavan, cool i topao. To nije laka kombinacija. I izvrstan je pripovjedač. Njegova audicija miljama se isticala."

Kako će sve to izgledati na ekranima i hoće li i obožavatelji, od kojih mnogi još nisu prežalili Clarksona, biti jednako oduševljeni, ostaje nam da vidimo.
 

Pročitajte više