Glumicu toliko sredili da gledatelji nisu bili sigurni koga gledaju

Foto: Hulu

PRVA epizoda serije Pam&Tommy emitirana je na mreži Hulu, a gledatelji su ostali zaprepašteni transformacijom glavne glumice Lily James u Pamelu Anderson.

Kako piše PopSugar, James je svakog dana četiri sata sjedila na frizuri i u šminki, dok su joj frizeri i makeup artisti sređivali kosu i lice kako bi što više nalikovalo onom nekoć najslavnije plavuše na svijetu.

"Uvijek trebate promotriti lice glumice i lice osobe koju želite stvoriti te podijeliti razliku između njih kako ne biste otišli u karikaturu", rekla je stručnjak za protetiku Jason Collins koji je radio na seriji.

Prva stvar koju je morao srediti bile su Lilyne guste obrve. Umjesto čupanja odlučio se na pokrivanje umjetnom kožom i obrvama. Također, Lilyno čelo je manje od Pamelinog pa su joj ga produžavali komadom umjetne kože. Usta su joj sredili umjetnim zubima, koji su pomalo pogurali njenu usnicu i dali im na volumenu.

Puno je posla bilo i oko kopiranja Pamelinog tijela. Kako bi savršeno kopirali Pamelino slavno poprsje trebala su im tri pokušaja, a Lily je lažne grudi nosila 90 posto vremena. Opseg posla povećala je i činjenica da su rubovi maski toliko osjetljivi da ih nisu mogli dvaput koristiti pa su Collins i njegov tim svakog dana morali raditi nove setove maski za Lily.

"Ako uzmete u obzir da smo radili tri mjeseca, doći ćete do toga da smo napravili više od 150 komada samo za Pamelu", rekao je.

 

Pročitajte više