Otkriveno koliko je Rita Ora restoranu ponudila da za nju prekrši pravila lockdowna

RITA ORA toliko je očajnički željela proslaviti 30. rođendan u studenom da je bila spremna platiti pozamašnu cifru da se to dogodi usprkos lockdownu.

Policija tvrdi da je predstavnik slavne pjevačice nazvao restoran Casa Cruz i ponudio šefu Scottieju Bhattaraiju 5000 funti (oko 42.500 kuna) da osigura "piće i grickalice" za zabavu, piše The Sun.

Kako veći dio njegovog osoblja ionako ne radi tijekom pandemije, Bhattarai kaže da si je želio olakšati situaciju i da je bio pohlepan.

Bhattarai je navodno rekao policiji da se očekuje dolazak samo sedam gostiju, ali do 21 sat po lokalnom vremenu pojavilo se gotovo 20 ljudi, uključujući manekenku Caru Delevingne i njezinu sestru Poppy.

U njegovoj se izjavi također napominje da su gosti, uključujući Oru, donosili vlastiti alkohol i da njihovi zaštitari nisu htjeli da se snima pa su ugasili kamere.

Bhattarai je odbio imenovati predstavnika koji je priredio večeru. Od tada je smijenjen s posla.

Vlasnik Casa Cruza Nicholas Fallows je za britanski tabloid nakon što su policajci upali na zabavu rekao da nije znao za nju jer je objekt "u vlasništvu dioničara".

Rita Ora kasnije se ispričala i dobrovoljno platila kaznu od 10 tisuća funti.

Pročitajte više