Otkriveno koliko novca tjedno kandidati dobivaju za sudjelovanje u Survivoru

NAKON dugo vremena ponovno se počeo emitirati Survivor, koji mogu pratiti gledatelji u Hrvatskoj, Srbiji te Bosni i Hercegovini.

Kandidati pokušavaju preživjeti u Dominikanskoj Republici, a među njima su i neke poznate osobe, poput pjevačice Ivane Banfić i košarkašice Milice Dabović.

Izvori bliski produkciji za Slobodnu Dalmaciju otkrili su da kandidati za tjedan dana sudjelovanja u Survivoru dobiju honorar koji se kreće između 1000 i 1500 eura. Još nije poznato koliku će novčanu nagradu osvojiti pobjednik.

Izbor kandidata nije se svidio gledateljima, koji su nakon prve epizode svoje nezadovoljstvo iskazali na društvenim mrežama.

"Svi fitness treneri, teretana i te spike, a jedva trče i plivaju", napisao je jedan gledatelj, dok je drugi bio slikovitiji: "Sve neki fitnes treneri i kojekakvi sportaši a duša im na nos izašla."

"Ono kad konobar pobijedi sportaša, (sve ti je jasno tko je u boljoj kondiciji) a da ove mišiće iz teretane ne spominjem. Malo više konkretno fizičkog rada više bi im koristilo od dizanja utega. Konobar ima mirnu ruku, odmah je pogodio one stupiće s kolutovima", smatrala je jedna gledateljica.

Pročitajte više