Otkriveno s kim su Meghan i Harry večerali nakon govora na "summitu milijardera"

Foto: Guliver Image/Getty Images, FAH

MEGHAN MARKLE i princ Harry večerali su s Jennifer Lopez i njenim zaručnikom Alexom Rodriguezom u četvrtak navečer u Miamiju, javlja New York Post.

Večera se odvila nekoliko sati nakon što su Meghan i Harry pozdravili bogataše na "summitu milijardera" koji je organizirao JPMorgan u tom gradu.

Kako piše taj medij, 38-godišnja Meghan i 35-godišnji Harry odmah su se povezali s 50-godišnjom Jennifer i 44-godišnjim Alexom tijekom večere u Habitatu, elitnom restoranu smještenom u hotelu 1 u South Beachu.

"Harry i Meghan dobro su se složili s Jennifer i Alexom. Oni koji su sjedili blizu čuli su kako J.Lo poziva Meghan, Harryja i njihovog sina Archieja u njenu i Alexovu kuću u Miamiju da se druže s njihovom djecom", rekao je izvor.

Zasad nije poznato jesu li Harry i Meghan prihvatili poziv. Šuška se da su krenuli u Hollywood na dodjelu Oscara. The Post piše da nije isključeno da se pojave na pozornici i najave nagradu za najbolji film ili dokumentarac.

To ne bi bilo preveliko iznenađenje s obzirom na to da su držali govor pred bogatašima u Miamiju. Među njima bili su vlasnik momčadi Patriotsa Bob Kraft, košarkaška legenda Magic Johnson i bivši britanski premijer Tony Blair. Dolazak para najavila je Gayle King, najbolja prijateljica Opre Winfrey.

Navodno su Meghan i Harry za to pojavljivanje inkasirali milijun dolara, a Harry se u svom govoru osvrnuo na svoje mentalno zdravlje i odlazak psihoterapeutu.

Ronn Torossian, izvršni direktor njujorške tvrtke 5W Public Relations koja se bavi odnosima s javnošću, izjavio je: "Harry i Meghan bit će najplaćeniji govornici koji postoje na korporativnom tržištu. Ne bih se šokirao da su zaradili više od milijun dolara. Njihova godišnja zarada je neograničena."

Izvršni direktor za odnose s javnošću Simon Huck, koji je prijatelj s Kardashiankama, tvrdi da samo Meghan može godišnje zarađivati sto milijuna dolara.

Jedan insajder medijima je rekao da su Meghan i Harry bili "pametni" što su prihvatili poziv na summit.

"Ta konferencija se vrti oko izgradnje bogatstva u budućnosti, stvaranju boljeg svijeta za nadolazeće generacije, što je Harryju bliska tema", tvrdi.

Drugi je pak dodao da takvim izborom događanja riskiraju da ispadne kao da nemaju ukusa.

"Pitanje je koliko će pojavljivanja tog tipa biti. Koliko često Harry može igrati na kartu mentalnog zdravlja", rekao je PR guru Mark Borkowski.

"Što se tiče JPMorgana, to je bio izvanredan potez. Imaju love da ih plate, ali Harry i Meghan bi trebali pripaziti da ne ispadne kao da nemaju ukusa", zaključio je.

Pročitajte više