Otkriveno što Brad Pitt misli o sinovoj izjavi da je "šupak i grozno ljudsko biće"

Foto: Profimedia

NAKON što je otkriveno da ga je jedan od sinova nazvao "šupkom svjetske klase", oglasili su se izvori bliski Bradu Pittu i otkrili što glumac misli o sinovoj izjavi.

"Frustrirajuće je vidjeti kako Brada prikazuju kao nekakvu lošu osobu iako je to daleko od istine. Brad ima veliko poštovanje prema djeci i njegova šutnja o ovoj čitavoj situaciji govori sve", rekao je anonimni izvor za The Sun.

"Šupak svjetske klase, grozno ljudsko biće"

Podsjećamo, danas 19-godišnji Pax nazvao je svog oca "šupkom svjetske klase zbog kojeg njegovih četvero najmlađe djece drhti od straha" u objavi na Instagramu za Dan očeva 2020. 

"Možeš sebi i svijetu govoriti što želiš, ali istina će jednog dana izaći na vidjelo." Sarkastično je zaključio: "Sretan ti Dan očeva, ti jebeno, grozno ljudsko biće." Pax je ovo napisao o Pittu na svom privatnom Instagram računu kada je imao 16 godina. 

Angelina Jolie posvojila je Paxa iz sirotišta u Vijetnamu 2007. godine. Imao je tri godine i njegova biološka majka, ovisnica o heroinu, ostavila ga je kao novorođenče. Brad ga je službeno posvojio sljedeće godine.

Pročitajte više