Otkriveno zašto je Kate Hudson pozirala gole guze, fanovi bijesni: "Baš si očajna"

Foto: Instagram

FOTOGRAFIJA na kojoj je Kate Hudson pozirala potpuno gola uzburkala je internet, a sudeći po pisanju stranih tabloida, razlog zbog kojeg je glumica pokazala golu stražnjicu jest nesretna ljubav.

Sporna fotografija nastala je u studenom, a stilistica slavne glumice Sophie Lopez objavila ju je na Instagramu uz riječi "Još jedan običan dan u uredu". Iako je kći Goldie Hawn tvrdila da je fotografiju njena stilistica snimila potajice, izvor blizak Kate tvrdi da je ona itekako znala što njena stilistica radi.

Štoviše, Kate je svjesno pozirala kako bi privukla pažnju Nicka Jonasa, glazbenika s kojim je nekoliko puta prekidala pa se opet mirila. Nakon što je on posljednji put prekinuo s njom, odlučila mu je golišavom fotografijom pokazati što je izgubio.

Tabloidi pišu da je razlog zbog kojeg je Nick ostavio Kate još jedna glumica, kći Phila Collinsa, Lily. Nick i Lily dugo su bili prijatelji, no nedavno se među njima rodila ljubav. Unatoč Kateinim naporima, Nick joj se nije vratio, već je otišao na romantično putovanje sa svojom novom djevojkom. Seksi fotografija Kate se obila o glavu, jer su je obožavatelji prozvali očajnicom koja se sramoti zbog 13 godina mlađeg dečka. 

Pročitajte više