Tipa koji je tvrdio da Lasagna ima najgoru pjesmu pozvali u Otvoreno da govori o Dori

Foto:Zeljko Hladika/PIXSELL

Večerašnje Otvoreno bavi se - Dorom i Eurosongom.

"Od rezerve do pobjednika Dore! Kako je Baby Lasagna u mjesec dana osvojio publiku, uvjerljivo odnio pobjedu i odmah skočio na drugo mjesto na kladionicama? Hvata li Hrvatska s Baby Lasagnom priliku za pobjedu?

Zašto je posljednjih godina Eurosong postao društveni fenomen? I ne samo Eurosong nego i Dora čije je finale jučer pratilo gotovo milijun gledatelja", glasi najava HRT-a za emisiju.

Emisiju vodi i uređuje Damir Smrtić, a osim Lasagne gosti će biti i Tomislav Štengl, urednik Dore i šef hrvatske eurovizijske delegacije, te Hrvoje Horvat, glazbeni kritičar.

Hrvojeve glazbene kritike ovih dana se šire društvenim mrežama

Ovih dana Hrvoje Horvat postao je sprdnja na društvenim mrežama nakon svojih komentara o Baby Lasagni. Naime, na dan finala objavio je na portalu Večernjeg lista članak naslova "Pobijedio ili ne, Baby Lasagna je poput fast fooda, jednostavnog i efikasnog". U tom je tekstu pisao da "nije teško prognozirati pobjedu Baby Lasagne".

Međutim, u članku naslova "Glazbeni kritičar o Dori: Let 3 će teško ponoviti uspjeh Mame ŠČ, Kedžo nije za Eurosong" od 4. siječnja ove godine imao je drugačije mišljenje. U tom je članku komentirao sudionike ovogodišnje Dore, među njima i Baby Lasagnu.

"Rezervna pjesma ušla je u konkurenciju Dore nakon odustajanja od Zsa Zse, ali bi bilo bolje da nije. Mada je autor sam rekao da ima tremu pa ga je možda trebalo poslušati, ova varijacija davnih Dead Or Alive nedvojbeno je najlošija pjesma ovogodišnje Dore", napisao je u tom tekstu.

Kada su na Instagramu objavljena ta dva njegova članka, brzo su počele sprdnje na njegov račun. "Hrvoje 'kako puše vjetar' Horvat", "Jesmo li gledali istu Doru?", "Sve je fulao", "Neka netko stupi u kontakt s Hrvojem i pita ga broj od dilera", "Hrvoje u sridu kao tonac s Dnore", neki su od komentara.

Pročitajte više