Ova obitelj se šokirala kad je shvatila tko se nalazi u njihovom božićnom drvcu

Foto: Facebook

JEDNA obitelj iz Georgie prošli tjedan dobila je posebno blagdansko iznenađenje koje se skrivalo unutar njihovog božićnog drvca. Naime, u njihovo drvce uvukla se sovica.

Otkrili su je sasvim slučajno, kada je Katie McBride Newman s njeno dvoje djece završavala večeru. Njena kći India počela je čistiti stol u drugoj sobi kad je odjednom njena majka čula uznemirene uzvike.

"Dramatično je ušla u blagovaonicu vičući: Mama, taj me ukras stvarno uplašio. Zatim je počela plakati", otkriva majka za CNN.

Kako je Newman velika obožavateljica sova, upravo je njih desetak krasilo grane njenog drvca. Isprva je majka pomislila kako je Indiju jedan od njih prestrašio te je otišla provjeriti kako bi smirila kćer. Kada je malo bolje pogledala, shvatila je kako "ukras" okreće glavu i gleda ravno u nju. 

"Ja sam odmah dreknula, pa to je prava sova", govori majka, a njena kći je u međuvremenu pobjegla u drugu sobi te opet počela plakati.

Obitelj je otkrila da su drvce kupili otprilike dva dana nakon Dana zahvalnosti, pa su pomislili da je sova vjerojatno doletjela od negdje i naknadno ušla u stablo. Istu noć, kada su otkrili sovu, ostavili su otvorene prozore u nadi da će noćna životinjica sama otići, ali to se nije dogodilo.

Sutradan su nazvali neprofitni ekološki centar Chattahoochee da im pomogne, a oni su im rekli da sovici ostave malo svježeg mesa jer vjerojatno par dana nije jela.

Nakon što su djelatnici centra došli, utvrdili su da se radi o sovi uobičajenoj za područje Georgie. Naposljetku, obitelj je prema uputama centra sovu stavila u kavez i pustila je po mraku da odleti u divljinu, kamo i pripada.

Pročitajte više