Ova trans zvijezda najutjecajnija je mlada osoba na internetu prema Forbesu

Foto: Instagram

Magazin Forbes uvrstio je trans influencericu i LGBTQ aktivisticu Dylan Mulvaney na svoju listu 30 under 30 u kategoriji društvenih mreža kao jednu od najutjecajnijih mladih osoba na internetu.

Ona je postala hit na društvenim mrežama nakon što je dokumentirala svoj proces promjene spola i prekid partnerstva s pivom Bud Light, čija je bila predstavnica.

Forbes je ovaj tjedan objavio listu navodeći: "Uz pomoć nominacija javnosti, kao i Forbesovih novinara i sudaca iz svih područja stvaralaštva, ovogodišnji Forbesov popis društvenih mreža 30 under 30 ističe mlade online zvijezde koje transformiraju budućnost interneta."

Razbjesnila internet snimkom plesa u tajicama

Osim Mulvaney, odali su počast i drugim mladim kreatorima sadržaja, uključujući komičare Alana Chikina Chowa i Stevena Hea, modnu influencericu Alix Earle i kreatoricu s invaliditetom Molly Burke, koja kao slijepa osoba objavljuje sadržaj inspiriran svojom perspektivom.

Spominjući Mulvaney na popisu, Forbes je poručio: "Naša Dylan Mulvaney (26) je kreatorica, glumica i LGBTQ+ aktivistica koja je postala popularna zbog svoje serije Days of Girlhood, koja je dokumentirala njezinu promjenu spola."

Podsjetimo, Mulvaney je razbjesnila internet snimkom plesa u ženskim Nike tajicama, kao i time što je postala predstavnica piva Bud Light. Suočila se s brojnim transfobnim reakcijama, uključujući muškarce koji kupuju limenke piva isključivo kako bi ih uništili na "muški" način.

Pročitajte više