Ovaj Bryantov govor pokazuje kakav je odnos imao sa suprugom i kćerima

Foto: Instagram

SINOĆ su LA Lakersi odali počast tragično preminuloj legendi Kobeu Bryantu. Usher je otpjevao Amazing Grace, a nakon što je pjesma završila u dvorani je pušten Kobeov govor koji je održao na kraju svoje košarkaške karijere. 

Bryant je jedan dio govora posvetio svojoj voljenoj supruzi i kćerima, a njegove riječi dirnule su sve prisutne u dvorani, ali i diljem svijeta.

"Biti oženjen Vanessom je jako zabavno. Super nam je zajedno. Neizmjerno je volim. Mi smo i najbolji prijatelji, što je veliki blagoslov. Nas dvoje dajemo sve od sebe da dobro odgojimo naše kćeri. Dajemo sve što imamo i možemo. Kao roditelji morate davati primjer svojoj djeci. Ako želite da vaša djeca rade ono što hoćete, morate im pokazati svojim primjerom", govorio je Kobe.

"Imam četiri kćeri i moja misija je osigurati da žene imaju mogućnost. Naše kćeri će odrasti znajući da su snažne. Da mogu biti neovisne i žestoke. Volim svoju obitelj, obožavam biti suprug, otac, njihov klaun. Obožavam se zabavljati sa svojom djecom", zaključio je tada.

Pročitajte više