Ovaj kupaći kostim je podijelio internet: "Skliznut će s nje čim uđe u bazen"

Foto: Topshop

TOP SHOP je na svojoj stranici izbacio novi kupaći kostim s potpisom Jaded Londona koji je izazvao raspravu korisnika na Twitteru svojim bizarnim dizajnom. Jednodijelni badić nevjerojatno visokog reza upotpunjen tropskim uzorkom zbunio je ljude koji tvrde kako ne vide smisao ovog komada za plažu.

U opisu proizvoda na stranici piše: "Obožavamo ovaj kupaći kostim bandeau kroja sa šarenim uzorkom i detaljem na vezanje oko struka - zaista je super stajliš." Badić se prodaje po cijeni od 40 funti, što je oko 440 kuna, a osim izgledom, ljude je razljutio i cijenom za koju smatraju kako je previsoka.

"Koji je ovo vrag?!" započela je jedna žena na Twitteru i svojom objavom potaknula mnogobrojne korisnike na kritiziranje neobičnog badića. "Doslovno umirem od smijeha kada pomislim na to da se u ovom pojavim na plivanju", napisala je druga djevojka, dok se treća zgražala njegovom apsurdnom izgledu. "Ovo je uznemirujuće", istaknula je.

Neki ljudi su se pitali nosi li model na fotografiji badić ispravno jer izgleda doista nepraktično za kupanje. "Ako zaroni u bazen, kupaći će pasti s nje", zbunjeno je napisao jedan tip. Iako se većini svidio samo uzorak, bilo je i onih koji su i taj dio smatrali neukusnim. "Ne znam je li gori dizajn ili uzorak", napisala je jedna korisnica, u čemu joj se pridružila još jedna nazvavši njegov izgled "monstruoznim".

Pročitajte više