Ove srijede makedonska zvijezda na R´n´B Confusionu u Piranhi

KLUPSKI program R'n'B Confusion powered by Index.hr nastavlja zabavljati svoje posjetitelje u Piranhi urnebesnim večerima i obožavateljima koje svojim gostima svaki put nude nešto spektakularno. Nakon odličnog gostovanja bolesnog brata Bizze Bodege i promocije mirisa "Inspire" Christine Aguilere  ove srijede očekuje vas specijalno gostovanje makedonskog superstara Dj Shortyja P. 

Dj Shorty P a.k.a. Pancho nosilac je R'n'B Confusion boja u Skoplju, gdje tjedno napuni tri noćna kluba. Radijski voditelj na Radio Anteni, glazbeni izvođač te najveći makedonski promotor zabavljat će vas s uvijek svježim r'n'b setom koji vas neće ostaviti ravnodušnim. Pancho je u svojoj bogatoj karijeri radio sa zvijezdama, a Nina Sky, Guru (Gang Starr), Afu Ra, Jeru Tha Damaja, J-Ro, Dj Tony Touch samo su neki od njih.

Sljedeći tjedan opet na redu "anđelice"

Dj Shorty P je otvorio i vrata mnogim našim izvođačima putem svoje popularne radioemisije na Antenni 5, a neki od njih su: Edo Maajka, Elemental, TBF i Connect. Pozivamo sve da u srijedu posjete noćni klub Piranhu na zagrebačkom Jarunu, gdje će dobre zabave, lijepih cura i odlične glazbe biti na pretek kao i svaki put do sada.

Svojim programom Piranha nastavlja do kraja godine, a najbolje večeri u listopadu rezervirane su za središnju večer u tjednu srijedu. Već sljedeći tjedan, točnije 22. listopada, na repertoaru je drugi R'N'B Angels party, a zadnju srijedu u mjesecu očekujte njemačke DJ-e Blazin Brothers.

S.C.

Pročitajte više