Ove srijede očekuju vas lijepe Angelsice u Gjuri te legendarni Onyx u Piranhi

SVI FANOVI i gosti ove srijede moći će uživati u dva urnebesna partyja u Zagrebu. Sve mlade dane koje obožavaju r'n'b, moći će uživati u popularnom Angels partyju, a tema ovog Angels partyja je Candy Shop. Naime, u sklopu ovog partyja sve pripadnice ljepšeg spola očekuju slatka iznenađenja, a da sve bude u Angels tonu u Gjuri će se održati i ekskluzivna promocija novog mirisa Christine Augilere. Naše lijepe Angelsice napravile su i novi photo session u stilu šezdesetih, koji možete vidjeti u galeriji. Dj Zrna pripremio je u glazbeni set koji će raznježiti sve djevojke koje posjete Gjuru.

Koncert Onyxa u Prianhi

Također, u srijedu nas očekuje koncert grupe ONYX u Piranhi. Nakon spektakularnih nastupa u prepunim dvoranama u Rijeci i Varaždinu, američke hip hop legende osvojit će i zagrebačku publiku.

ONYX ce tako po prvi put nastupit pred hrvatskom publikom u sklopu svoje turneje, a klub Piranha bit ce zagrebacki domacin ovim istinskim legendama. Ulaznice za Onyx se prodaju i van granica nase zemlje, tako da ce klub Piranha u srijedu 09.12. biti mjesto zabave svih Onyx fanova iz cijele Hrvatske, Slovenije, Bosne i Srbije.

Ulaznice za ovaj mega spektakl jos uvijek su dostupne na pretprodajnim mjestima klub Piranha, klub Gjuro2, Metropolitan bar (Avenue mall), Vanilla Cafe (Marticeva 15) po cijeni od 59 kn. Ulaz na dan koncerta je 69kn. Ulaznice ste mogli osvojiti u sklopu nagradne igre na Index.hr, a od sutra samo na www.rnb-confusion.com osvojite dvije ulaznice za koncert Onyx-a. Ovi veterani hip hopa na čelu s Fredrrom Starrom, čija supruga je poznata zadarska manekenka Korina Longin, usrećit će sigurno sve ljubitelje ove glazbe.

Klub Vanilla

Ove subote, 12.12. Vinkovčani će plesati uz ritam r'n'b confusiona. Klub Vanilla biti će domaćin trećeg RNB Confusion partyja, a večer će proći u r&b duhu "Sexy Ladies Night" u plesnom ritmu Dj Oli Dobollija.

Pročitajte više