Ovih četvero slavnih Hrvata u zadnjih 10 godina razvelo se po dva puta

Foto: Index/Facebook/Press

DRUŠTVENE mreže ovih su dana pune objava o razvodu Doris Pinčić Rogoznice, a svi oni koje to navodno ne zanima čitaju vijesti o raspadu braka slavne voditeljice. Da Doris definitivno nije prva slavna Hrvatica čiji razvod intrigira širu javnost, dokaz su vijesti u posljednjih deset godina i razvodi koji su obilježili desetljeće iza nas.

Prije deset godina razveli su se Simona i Ante Gotovac, reality par čije smo bračne avanture pratili u tabloidnim rubrikama na televiziji. Simona se u međuvremenu obratila, odbacila svijet prostitucije i droge te je danas sretno udana majka troje djece.

Godinu dana kasnije Boris Novković ostavio je trudnu suprugu Luciju Matić zbog veze sa slikaricom Ivom Višošević. Taj razvod šokirao je Hrvatsku, pogotovo zbog toga što je Lucija bila trudna. Novković je jedan od četvero slavnih Hrvata koji su u proteklih deset godina dva puta potpisivali papire za razvod. Naime, veza sa slikaricom nije uspjela pa se Novković 2016. godine oženio za Ines Katić. Brak je potrajao samo četiri mjeseca. Novković je ponovno sretno oženjen, četvrti put, s Iris Volf s kojom je dobio treće dijete, kćerkicu Si.

I Jelena Veljača se u proteklih deset godina dva puta razvodila. 2012. godine braku s Jankom Popovićem Volarićem došao je kraj, a Veljača je tada rekla da je imala "najljepši mogući razvod" i da su njih dvoje ostali u odličnim odnosima. 2015. godine udala se za kolegu Dražena Čučeka, a razveli su se tri godine kasnije. U braku su dobili kćerkicu Lenu.

Joško Lokas također je dva puta od 2010. godine po medijima čitao vijesti o svojim razvodima. Krajem 2009. godine i početkom iduće svi su pričali o tome kako je Lokas napustio trudnu suprugu zbog fatalne glumice Nataše Janjić. Njih dvoje su ispočetka negirali vezu, ali se na kraju ispostavilo da je sve istina. Vjenčali su se krajem 2012. godine, a razveli se dvije godine kasnije.

Period 2010-ih nije bio bajan ni za obitelj Todorić. Nakon raspada Agrokorova carstva raspali su se i brakovi dvoje djece Ivice Todorića - Ive i Ante. Iva se razvela od Hrvoja Balenta s kojim je bila u braku od 2001. godine, a Ante Todorić od bivše misice Martine Novosel. 

Javnost je 2016. godine šokirao razvod Monike Kravić i Marija Mamića. Sin Zdravka Mamića suprugu je ostavio zbog Tije Jurčić s kojom je danas u sretnom braku. Monika je uplovila u romansu s poznatim zagrebačkim odvjetnikom. 

Marijev stric Zoran također se nalazi na neslavnoj listi Hrvata koji su se u zadnjih deset godina dva puta uspjeli razvesti. 2010. godine razveo se od supruge Vanje Mamić nakon 17 godina braka, a zatim se ponovno oženio. S Anom Šikić bio je u braku od 2014. godine do 2016. godine.

Pročitajte više