Ljudi tvrde da je ovo 20 najzgodnijih frajera na svijetu. Koji je vaš favorit?

Foto: Instagram/Press

TKO su najatraktivniji muškarci na svijetu? Upravo ovo je bila tema nedavne ankete na Redditu, a korisnici su mogli izabrati bilo koga tko im se sviđa, slavne osobe svih dobi, ali i izmišljene likove.

Prema rezultatima ankete, na prvom mjestu nalazi se filmski Superman i zvijezda Netflixove hit serije The Witcher, glumac Henry Cavill. Na drugom mjestu nalazi se jedan izmišljeni lik, Aragorn iz filmske trilogije Gospodar prstenova, kojeg je utjelovio Viggo Mortensen.

Na trećem mjestu se nalazi zvijezda serije Luther, glumac Idris Elba, kojeg se već neko vrijeme navodi kao favorita za preuzimanje uloge najpoznatijeg špijuna na svijetu Jamesa Bonda. Na četvrtom mjestu nalazi se glumac Paul Rudd, najzgodniji muškarac na svijetu prema časopisu People, a peto je poprilično neočekivano zauzeo glumac Danny DeVito.

Tko je Henry Cavill?

Henry Cavill publici je najpoznatiji po ulozi Supermana i Geralta od Rivije u seriji The Witcher, a glumac se nalazi i na popisu potencijalnih kandidata za idućeg Jamesa Bonda, zajedno s Idrisom Elbom, Tomom Hardyjem i Rege-Jean Page iz Netflixovog Bridgertona. 

Miljenik žena često se nalazi na brojnim listama najzgodnijih muškaraca. Tako je uvršten među 50 najbolje odjevenih britanskih muškaraca prema časopisu GQ, britanski ga je Glamour proglasio "najseksi muškarcem na svijetu", a časopis Empire stavio ga je na treće mjesto na listi 100 najseksi filmskih zvijezda 2013.

Cavill iza sebe ima povijest izlaženja s brojnim ljepoticama, no niti jedna ga nije uspjela toliko očarati da bi se skrasio uz nju. 2018. godine prekinuo je vezu s kaskaderkom Lucy Cork, a prije toga je nekoliko tjedana proveo u romansi s Kaley Cuoco, zvijezdom serije Teorija velikog praska.

Također je ljubio i Taru King, Marisu Gonzalu i Ginu Carano, bio je i zaručen s profesionalnom jahačicom Ellen Whitaker, no zaruke su raskinuli 2011. godine, a prošle godine ga se povezivalo s Danielle Beausoleil, kanadskom znanstvenicom koja se bavi zaštitom okoliša.

Tko je vama najzgodniji?

Recite nam u anketi koga vi od navedenih muškaraca smatrate najatraktivnijim.

Pročitajte više