"Ovo je bilo prije 18+ scene": Zrinka Cvitešić objavila novu fotku sa seta The Powera

Foto: Instagram

ZRINKA CVITEŠIĆ objavila je na Instagramu fotografiju sa seta novog Amazonovog hita The Power, u kojem igra ulogu bivše gimnastičarke koja je postala supruga moldavskog diktatora. Glumica se osvrnula na svoj rad u toj seriji.

"Prava svrha svake nove uloge koju uzimam je napraviti još jedan mali korak prema mom unutarnjem skrivenom svijetu, skrivenom od sebe same. I pokušati otkriti novi sloj. S Tatjanom sam otkrila mnoge. Jedan od njih je pravljenje selfieja, nešto što zbilja ne volim i s čim se ne osjećam ugodno. Zbog Tatjanine savršenosti u svakom izgledu, svakom koraku i svakoj situaciji, dozvoljavam joj stvaranje selfieja prije svake scene. Ovo je bilo prije scene seksa", otkrila je glumica u opisu objave.

Inače, serija se temelji na romanu britanske autorice Naomi Alderman. Zrinka u seriji glumi lik Tatiane Moskalev, bivše gimnastičarke i prve dame Moldavije koja ubija svog supruga, preuzima vlast i pretvara državu u matrijarhalno carstvo. 

Uz Cvitešić, u seriji glume i Toni Collette, John Leguizamo, Toheeb Jimoh, Halle Bush i mnogi drugi, a producirala ju je produkcijska kuća Sister Jane Featherstone. Zanimljivo je da su se u redateljskim i scenarističkim ulogama našle isključivo žene.

Pročitajte više