Ovo je Diana: Ima vlastiti OPG i dala nam je svoje najdraže recepte

Foto: OPG Prpic

DIANA PRPIĆ iz Brežana kraj Karlovca vodi vlastiti OPG, a najpoznatija je po jagodama i batatu. S obzirom na to da nam jagode i nisu tako blizu, ostavit ćemo ih za drugi put, a sad nam je Diana dala par svojih najdražih slanih vege recepata. 

Polpete od tikvica su taman za ručak petkom ili bilo koji drugi dan kad želite preskočiti meso, a OVDJE je recept za one s mekim ječmenim brašnom umjesto običnog pšeničnog.

Kremaste juhe po zimi su divna stvar, još ako im dodate malo toplih začina poput kurkume, curryja i čilija, postaju još bolje. OVDJE je recept za krem juhu od batata i poriluka.

Ako ste ipak za pomfrit, napravite OVAJ od batata, i to iz pećnice.

Volite ječmenu kašu? Ok, možda vam kad ste bili mali nije bila najdraži obrok, ali ova s prokulicama i batatom zvuči jako zanimljivo. Recept je OVDJE.

Na njenom profilu na Index Receptima nađite još recepata, a poželite li kupiti neki njezin proizvod, ovdje uvijek možete pogledati što nudi.

Ako isprobate neki od ovih recepata, svakako fotkajte i objavite u našoj Facebook grupi Index Recepti: Što ste danas kuhali?

Lajkajte Index Recepte na Fejsu za brdo jednostavnih i testirano odličnih recepata koje možete isprobati kod kuće svaki dan.

Index Recepti

Pročitajte više