Ovo je prva fotka kandidata nove sezone ŽNV-a, show neće voditi Marijana Batinić

Foto: Press

U SLAVONSKOM mjestu Stara Kapela počelo je snimanje pete sezone Života na vagi. I u petoj sezoni treneri će biti Maja Ćustić i Edin Mehmedović dok će Marijana Batinić svoju voditeljsku palicu zbog trudnoće predati novoj voditeljici ili voditelju, čije ime zasad ostaje tajna.

Ipak, prije nego što voditeljsku palicu preda drugoj osobi, Marijana će kandidate pete sezone uvesti u kuću u kojoj će oni boraviti narednih mjeseci. 

"Jako volim cijeli tim koji radi Život na vagi, sa svima se sve lako dogovori, a s obzirom na to da sam u drugom stanju, posebno me paze i tetoše. Mi smo televizijska obitelj već sada i vodimo svatko iz svog ugla projekt u istom smjeru", kaže Marijana.

"Kandidate smo tek upoznali i moj je prvi dojam kako je riječ o jednoj iznimno hrabroj i motiviranoj skupini, koja je spremna uhvatiti se ukoštac sa svim izazovima koji nas čekaju. Krenuli smo opako s treninzima, imamo super novu teretanu čiji ćemo pod uskoro dobro natopiti znojem", kaže trener Edo, a objavljena je i prva fotografija nove ekipe.

Osim što se Život na vagi prvi put snima u Slavoniji, peta sezona specifična je i zato što se snima pod strogim epidemiološkim mjerama. 

"Snimanja su kao i život pod ovom pandemijom - neobična! Kandidati su nam uvijek bili na prvome mjestu, a sad svi na setu svaki dan prolaze stroge mjere opreza. Mjerenje temperature s dva različita toplomjera zbog što preciznijih rezultata, obavezno nošenje maski za članove ekipe i rukavica, dezinfekcija zajedničkih prostora, propisane mjere u prijevozu ekipe… Pazi se da baš sve bude u skladu s epidemiološkim mjerama", pojašnjava Vanja Meandžija, glavni producent emisije Život na vagi.

"Svake sezone imamo velik broj prijava za Život na vagi i više od 40 posto istih dolazi iz Slavonije. Iz tih smo razloga odlučili zasukati rukave i uloviti se ukoštac sa statistikom. Proći ćemo cijelu Slavoniju, otkriti sve njezine čari i nadamo se ostaviti pozitivan utjecaj", objašnjavaju zašto su za snimanje pete sezone odabrali upravo Slavoniju.

Pročitajte više