Ovo je razlog zašto je Splićanin u Potjeri rekao Kotigi: "Zadržimo se na Hrvatskoj"

Screenshot: HRT/Facebook

MNOGO je komentara bilo na jučerašnju situaciju iz Potjere koja je lovca Deana Kotigu prilično iznenadila. Nakon nekoliko pitanja koja su se odnosila na splitsko područje, Kotiga, koji je Istrijan, našalio se kako bi bio red da se postave pitanja i o Istri. "Zadržimo se na Hrvatskoj", rekao mu je Goran.

Mnogi se vjerojatno pitaju zbog čega je Goran to rekao Kotigi. Naime, riječ je o Kotiginoj objavi koja datira iz 2017. godine. Tada je Dean objavio fotografiju plaže uz opis: "Nama u Istri je lijepo. Kako je vama u Hrvatskoj?"

Nama u Istri je lijepo. Kako je vama u Hrvatskoj? :)

Objavljuje Dean KotigaNedjelja, 30. travnja 2017.

Njegova objava tada je izazvala burne reakcije. Dok su neki shvatili da se Kotiga samo našalio, neki su se, pak, naljutili. "Provokatoru jedan", "Savršen provokator, bravo", "Ovo Vam baš nije duhovito", "Vidim da ti je zemljopis slabije područje", "Čemu ovo?", pisali su mu tada ljudi u komentarima.

"Režijo, dva pitanja iz Motovuna"

Podsjećamo, pred Kotigu je došao Goran iz Splita, a natjecatelju su se zaredala pitanja koja se odnose na splitsko područje. Kotiga je kroz šalu rekao režiji da mu slože pitanja po njegovom guštu.

"Doći će jedno pitanje koje nije iz Splita, ja vam kažem. Režijo, dva pitanja iz Motovuna. Pritoci rijeke Mirne, vrste tartufa, tipovi Malvazije. Molim vas lijepo", počeo je nabrajati Kotiga. Natjecatelj Goran na to je vrlo ozbiljno rekao: "Zadržimo se na Hrvatskoj."

Izjava je prilično iznenadila Kotigu. "Ho, ho, opa", rekao je lovac, a voditelj Joško Lokas se smijao i rekao da je "ovo bolje ne čačkati".

Pročitajte više