Ovo je trenutno najpopularniji film na Netflixu i pun je grešaka

Screenshot: YouTube

TRENUTNO na prvom mjestu trendinga je film Senior Year, u kojemu glavnu ulogu ima australska glumica Rebel Wilson. Film je na toj streaming platformi objavljen prošlog tjedna, a gledatelji su već uočili neke greške.

Jedan korisnik Twittera objavio je da su za scenu plesne rutine navijačica, čija radnja je smještena u svibanj 2002. godine, stavljene pjesme koje dotad još nisu bile objavljene.

"Gledam Senior Year na Netflixu i već sam vidio očitu grešku. Iskoristili su pjesmu Kelly Clarkson A Moment Like This u svojoj rutini. U svibnju 2002. Pjesma je izašla u rujnu 2002. Ups", napisao je gledatelj.

Ispostavilo se da ta pjesma Kelly Clarkson nije jedina korištena u filmu koja zapravo nije bila ni objavljena u vrijeme događaja u filmu. Hit Sk8er Boi glazbenice Avril Lavigne također je korišten u flashback sceni smještenoj u svibnju 2002. godine, a nije bila objavljena sve do rujna te godine.

Inače, u filmu je riječ o Ruby, 17-godišnjakinji koja je kapetanica navijačke ekipe, hoda s popularnim dečkom iz škole i na putu je da postane kraljica maturalne večeri. No tijekom plesne rutine navijačica, Ruby padne s vrha piramide i završi u komi. 

Potom se radnja filma premota 20 godina unaprijed, kada se 37-godišnja Ruby probudi iz kome. Vraća se u srednju školu i pokušava preuzeti svoju ulogu zvijezde škole. Najviše želi osvojiti krunu kraljice maturalne večeri.

 

Film je već danima prvi u trendingu Netflixa, no reakcije gledatelja na njega nisu najpozitivnije. Film na IMDb-ju ima ocjenu 5.6 i nanizalo se podosta kritika. Jedni su pisali kako je film totalni klišej, ali da je smiješan i dobar za opuštanje, dok su drugi kritizirali film jer neoriginalan i "loš tinejdžerski film".

Pročitajte više