Ovo su (bivši) slavni parovi koji obožavaju trojke i orgije

Foto: Getty Image

ČESTO SE po Hollywoodu znaju čuti šuškanja o ekscentričnim parovima koji se upuštaju u razna seksualna eksperimentiranja, od orgija, swinganja do otvorenih brakova. Iako se neki skrivaju, drugi pak otvoreno govore o svojim maštarijama i iskustvima.

Donosimo vam popis slavnih parova koji su odlučili malo začiniti svoje brakove ili veze, za neke ćete se stvarno iznenaditi.

1. Will Smith i Jada Pinkett Smith

Njih dvoje su u braku već 22 godine stoga i ne čudi da su ga odlučili malo začiniti. Smith je još prije priznao da on i njegova žena imaju dogovor oko toga da smiju spavati s drugim ljudima, sve dok se oboje slažu da je to u redu.
"Mi smatramo da ne treba izbjegavati nešto što je prirodno u čovjeku, uvijek ćeš biti atraktivan nekome", objašnjava Will, prenosi Celebs Now.


2. Demi Moore i Ashton Kutcher

Moore i Kutcher navodno su sudjelovali u nekoliko trojki dok još bili zajedno. Prema ljudima bliskim Demi, ona je biseksualka i često bi dovodila druge žene kući, a i Ashton isto.


3. Megan Fox i Brian Austin Green

Navodno je zgodnoj glumici dopušteno da bude s drugim muškarcima, a mužu Greenu je naređeno da mora ostati vjeran.


4. Julia Louis-Dreyfus i Brad Hall

Priča se po Hollywoodu da bivša zvijezda "Seinfelda" i njezin muž Hall dopuštaju jedno drugome da spavaju s drugim ljudima te tako uzburkaju svoj brak u kojem su od 1987.


5. Angelina Jolie i Brad Pitt

Angelina je jednom izjavila da ne smatra da je vjernost važan dio veze te da ni ona ni Pitt ne vjeruju da zajednički život znači da moraju biti "vezani".

6. Pink i Carey Hart

Priča se da su pjevačica Pink i njezin suprug Hart nakratko pokušali s otvorenom vezom, no da su brzo prestali jer je sve to prouzrokovalo previše drame u braku.

Pročitajte više