Ovo su najkontroverzniji trenuci The Jerry Springer Showa

Foto: YouTube

AMERIČKI televizijski voditelj Jerry Springer umro je u 80. godini u svom domu u Chicagu nakon kratke bitke s karcinomom. Iako se njegova emisija The Jerry Springer Show već godinama ne prikazuje, mnogi će je zauvijek pamtiti zbog raznih kontroverzi koje su se u njoj događale, a valja spomenuti kako ona i dalje itekako živi na službenom YouTubeu kanalu.

Springer je godinama bio na udaru kritika zbog brojnih skandaloznih prizora i trenutaka u emisiji. Neki su njegov show proglasili kontroverznim, drugi su ga optuživali da je sve izrežirano, a njegove su emisije obilovale nasiljem, tučnjavama, psovkama, bizarnostima i neprimjerenim sadržajem.

Usprkos svemu, emisija se emitirala gotovo 30 godina i snimljeno je više od četiri tisuće epizoda prije nego što je NBC Universal 2018. godine ugasio show bez ikakvog objašnjenja.

Springer je jednom prilikom rekao da ne žali ni za čim, a mnogi korisnici YouTubea očito i dalje vole njegov show jer se snimke s The Jerry Springer Showa itekako gledaju. U nastavku ćemo izdvojiti neke od, kako korisnici YouTubea tvrde, najkontroverznijih trenutaka iz Springerove emisije.

"Najbolja tučnjava djevojaka"

U ovoj epizodi prikazana je prava tučnjava između dvije djevojke koje se svađaju oko dečka. Tučnjava se odvija pred očima dečka kada on priopći svojoj aktualnoj djevojci da želi biti s curom koju je upoznao online. Djevojke se potom potuku, zaštitar ih pokušava razdvojiti, a publika u pozadini navija. Video ima više od 19 milijuna pregleda na YouTubeu. Inače, tučnjave djevojaka bile su učestale u njegovu showu, a ovo je, kako kažu, jedna od boljih.

"Najbolja emisija ikad"

U videu na YouTubeu pod nazivom "najbolja Springerova emisija ikad" prikazan je spoj naslijepo između muškarca i transseksualca. Muškarac je isprva mislio da se dopisuje sa ženom, ali u emisiji je doznao da je riječ o transseksualcu. No na kraju dolazi do još jednog preokreta jer muškarcu nije važno to što osoba s kojom se dopisivao nije žena i na koncu se poljube u emisiji.

Tučnjava patuljaka

Jedna od uvjerljivo najkontroverznijih emisija bila je ona u kojoj je Springer doveo dvojicu patuljaka i organizirao tučnjavu između njih.

Emisije s transrodnim osobama

Springer je imao toliko emisija u kojima su u centru pozornosti bile transrodne osobe da je mogao snimiti i po nekoliko kompilacija s "the best of" trenucima. U tim je emisijama naglasak bio na tome da transrodna osoba otkrije nekome s kim je u vezi da je zapravo rođena kao muškarac, a taj je trenutak bio kulminacija brojnih emisija, zbog čega su Springera često žestoko kritizirali.

"Najjača tučnjava u showu"

U jednoj emisiji dvojica su se muškaraca sukobila jer je jedan od njih bio blizak sa zaručnicom drugog. Muškarci su u jednom trenutku nasrnuli jedan na drugoga, a jedva ih je uspio razdvojiti cijeli tim zaštitara.

Tučnjava s trudnicom

U jednoj od emisija djevojke su se potukle, ponovno zbog prevare, ali ovaj put jedna od djevojaka koje su se tukle u studiju bila je trudna. No to nije spriječilo ni nju ni djevojku s kojom se tukla da verbalni sukob pretvore u fizički.

Pročitajte više