Ovo su najpopularniji modni influenceri. Diktiraju trendove, prate ih milijuni ljudi

Foto: Instagram

Modni influenceri vrlo su popularni na društvenim mrežama. Žene i muškarci koji su u potrazi za inspiracijom često gledaju što njihovi omiljeni influenceri objavljuju i predstavljaju kao novi modni trend. Stil ovih influencera inspirira mnoge i zbog toga su postali jako popularni. Donosimo koji su modni influenceri najpopularniji.

Chiara Ferragni

Talijanka je modna influencerica, poduzetnica i dizajnerica koja ima skoro 30 milijuna pratitelja na Instagramu. Slavu je stekla preko svog bloga The Blonde Salad i poznata je po svom modnom stilu. Surađivala je s brojnim poznatim brendovima i koristi svoju platformu za podizanje svijesti o važnim pitanjima. 

Danielle Bernstein

Američka dizajnerica je poznata po svom blogu WeWoreWhat i ima 3.3 milijuna pratitelja na Instagramu. Pokrenula je svoju modnu liniju te je, kao i Chiara, surađivala s brojnim poznatim markama. 

Aimee Song

Američka modna influencerica koja broji 7.3 milijuna pratitelja na Instagramu je poznata po svom boemskom stilu, a sadržaj koji objavljuje na društvenim mrežama služi mnogima kao inspiracija. I ona je imala svoju modnu liniju te je surađivala s brojnim brendovima. 

Alexa Chung

Ova britanska manekenka, dizajnerica i TV voditeljica je poznata po jednostavnom stilu zbog kojeg je postala trendseterica sa 6.3 milijuna pratitelja na Instagramu.

Julie Sariñana

Modna influencerica živi u Los Angelesu, a proslavila se blogom Sincerely Jules kojim je privukla brojnu publiku. Ima 7.8 milijuna pratitelja na Instagramu. 

Chriselle Lim

Američka poduzetnica je poznata po svom modnom brendu, kao i elegantnom stilu. Na Instagramu je prati 1.5 milijuna pratitelja. 

Olivia Palermo

Američka modna influencerica ima 8.2 milijuna pratitelja na Instagramu i svi je hvale zbog jedinstvenog modnog stila. Slavu je stekla u reality showovima, a često obilazi i modne događaje. 

Caroline Daur

Njemačka influencerica i poduzetnica služi mnogima kao inspiracija zbog svog modnog stila. Surađuje s brojnim velikim modnim brendovima te je velika faca u modnoj industriji. Ima 4.4 milijuna pratitelja na Instagramu. 

Mariano Di Vaio

Talijanski glumac i poduzetnik svoju je karijeru započeo kao maneken i snimio je svjetske kampanje za velike kompanije, poput Hugo Bossa, Maseratija i Calvina Kleina. Ima više od 7 milijuna pratitelja na Instagramu. 

Oliver Chéshire

Poznati britanski maneken i model rođen je u Londonu i krasio je mnoge naslovnice časopisa. Jedan je od najpoželjnijih muških modela na modnoj sceni i prati ga 196 tisuća pratitelja na Instagramu. 

 

Pročitajte više