"Ožalošćeni" suprug pokojne Jade Goody: Kajem se zbog seksa sa starletom

IAKO je od smrti njegove supruge Jade Goody prošlo samo četiri mjeseca, Jack Tweed pronašao je novu djevojku, odnosno zabavu na jednu noć. Britanac koji je postao poznat zbog braka s bivšom zvijezdom Big Brothera i djevojkom koju su kamere pratile sve do smrti, posljednjih se tjedana zabavlja po londonskim noćnim klubovima u društvu manekenki, posvuduša i wannabe celebrityja.

"Žalim zbog seksa s njom, osjećam se prljavo i gadim se sam sebi"

Nakon što je u javnost iscurila priča o seksu s starletom Lisom O'Connor, Jack je u intervjuu za New! magazin otkrio da žali zbog svog postupka. "Osjećao sam se užasno i plakao sam putem do doma. Žalim zbog seksa s njom, osjećam se prljavo i gadim se sam sebi", izjavio je "ožalošćeni" suprug koji još uvijek nije razgovarao s Jadeinim prijateljima ni vlastitom majkom.

"Nisam se još uvijek čuo s majkom i zaista je ne želim vidjeti. Znam da će mi očitati bukvicu. Stvarno mi je žao i kajem se", priznaje Tweed koji dodaje da se ne sjeća te noći zbog velike količine alkohola koje je popio. "Sve mi je jako mutno. Znam da alkohol nije isprika, ali bio sam jako pijan", rekao je Jack dok starleta Lisa O'Connor tvrdi drugačije.

Prema njegovim riječima, Lisa ga je zavodila cijelu večer, dok ona tvrdi da on nju već duže vrijeme pokušava odvesti u krevet. "Plesala sam, zabavljala se i gledala svoja posla sve dok mi Jack nije prišao. Pokušao me zavesti, ali mu to baš i nije pošlo za rukom" otkrila je starleta koja je nakon te večeri razmijenila nekoliko poruka i fotografija s Jackom, a samo nekoliko večeri kasnije odvela ga je u krevet.

"Kad me počeo ljubiti i dirati nisam htjela da odemo do kraja, ali jednostavno se dogodilo"


"Ne bih rekla da je Jack u bilo kojem trenutku razmišljao o Jade. Imao je samo jednu stvar na pameti. Kad me počeo ljubiti i dirati nisam htjela da odemo do kraja, ali jednostavno se dogodilo, jedna stvar je vodila k drugoj", priznaje Lisa koja planira objaviti sve detalje vezane za svoje druženje s Jackom Tweedom, a prema nekim navodima, to je i natjeralo Jacka da se javno ispriča prijateljima i obitelji pokojne Jade.

Podsjetimo, U kolovozu prošle godine, dok je još uvijek bila u Big Brother kući, u sklopu indijske verzije tog reality showa, Goody je saznala da boluje od raka. Nakon što je strašnu vijest podijelila s ostalim ukućanima BB kuće pred kamerama, povukla se iz iz showa u Veliku Britaniju.

Britanski mediji špekuliraju da je Jade u televizijskom i tiskovnom pokrivanju njezinog vjenčanja s Tweedom 22. veljače, zaradila oko milijun funti

Kad je saznala da boluje od terminalne bolesti, javno se zarekla kako će skupiti dovoljno novca da svojim sinčićima osigura budućnost, a britanski mediji špekuliraju kako je u televizijskom i tiskovnom pokrivanju njezinog vjenčanja s Tweedom 22. veljače, zaradila oko milijun funti.

Zbog kemoterapije je ostala bez kose te je vidno propadala, dok joj se bolest zastrašujućom brzinom širila tijelom, uzrokujući joj konstantnu bol. Svoju priču i borbu protiv raka medijima je prodala, opravdavajući taj čin na način da samo želi osigurati budućnost svojim mališanima

Pročitajte više