Pamela Ramljak: Ne razvodim se zbog muževe ljubomore, to su čiste gluposti

PAMELA RAMLJAK, jedna od članica popularne grupe Feminnem, razvodi se od svog supruga, Stojana Rakića, nakon samo nešto više od godine dana braka.

"Razvodim se i razloge želim zadržati za sebe"

"Da, istina je, razvodim se. Ljudi se danas na žalost razvode sve češće, definitivno više nego prije. To je tako, što se tu može", rekla nam je Pamela u telefonskom razgovoru i dodala kako detalje i razloge ipak želi zadržati za sebe.

"Sada kada su svi saznali ne želim više govoriti o tome niti išta komentirati. Htjela bi da moj privatni život ipak ostane privatni. Neke stvari želim zadržati za sebe i neću potezati cijelu priču po medijima i zbog sebe i Stojana, a najviše zbog naših obitelji", dodala je Pamela.

"Uzrok nije moja odjeća niti njegova ljubomora, to su gluposti"

Također je opovrgnula nagađanja kako je braku došao kraj zbog suprugove ljubomore na njezine oskudne odjevne kombinacije. "To su čiste gluposti. Naravno da se ne razvodimo zbog toga", kratko je i odrješito komentirala Pamela.

Za inženjera elektrotehnike i telekomunikacija Stojana Rakića Pamela se udala krajem 2008. godine u Beču. Od tada je praktički živjela na relaciji Zagreb-Beč, a nedavno se preselila u hrvatsku metropolu. Da ju nešto muči potvrdila je i sama pjevačica na nedavnom otvorenju jednog zagrebačkog casina kada je otkrila kako je zbog živciranja čak i smršavila. Uzrok su, sada je poznato, bili ljubavni problemi.


Pamela radi punom parom i veseli se nastupu na Dori


Ljepša strana u životu mlade pjevačice su i intenzivne pripreme za skorašnju Doru i novi posao koji joj je izrazito sviđa. "Radim kod Nedine sestre koja je sa svojim mužem otvorila školu "Mikrofon Star". Posao je odličan, a velika je prednost što imam fleksibilno radno vrijeme. To mi puno znači s obzirom da se zahuktavaju pripreme za Doru", rekla nam je Pamela.

Što se tiče Dore, cure su jako zadovoljne trenutnim stanjem. Naime, prema anketi provedenoj na službenoj stranici Eurosonga u Hrvatskoj, Feminnemke su glavni favoriti za odlazak u Oslo. "Presretne smo zbog te informacije. Dala nam je novi polet, a mi ćemo na Dori dati sve od sebe, pa što bude", rekla je kroz smijeh Pamela i priznala kako prije natjecanja imaju mali ritual. "Prošećemo uz more i obavezno odemo na sladoled. Ili kolač, volimo slatko".

Pročitajte više