Panika u "hrvatskom Gardalandu": Zbog požara nestalo struje, ljude morali skidati s roller coastera

Foto: Dino Stanin/PIXSELL

VEĆ DRUGOG dana rada Fun Park Mirnovec imao je velikih problema, i to potpuno neočekivanih. Naime, zbog požara koji gore u Zadarskoj županiji izgorio je dalekovod, zbog čega je cijeli Fun Park ostao bez struje, a pojedini posjetitelji ostali su u zraku na roller coasterima.

"Sad je sve u funkciji i situacija se smiruje. Nismo mogli nikako utjecati na to što se dogodilo jer je u požaru izgorio dalekovod. Sat i pola nije bilo struje, a posjetitelji su se uplašili. Počastili smo ih sladoledom, vratili im novac i dali besplatne ulaznice da se vrate kad god žele", rekao nam je Hrvoje Herceg iz Fun Parka Mirnovec.

Struje nije bilo sat i pola, a posjetitelji koji su ostali u zraku sigurno su se spustili uz pomoć zaposlenika. Čim se struja vratila park su počeli zvati posjetitelji čiji je posjet naglo prekinut i pitali li ima li sad struje da se vrate i nastave uživati u vožnjama.

O događaju su se iz Fun Parka oglasili i na Facebook stranici.

"Dragi posjetitelji, danas oko 18:30 h dogodio se nestanak struje u okolici Biograda radi požara. Nitko se od posjetitelja nije ozlijedio i sigurnost u parku niti u jednom trenutku nije bila ugrožena. Svim posjetiteljima smo, po želji, vratili novac ili poštambiljali ulaznice kako bi mogli ponovo doći u park u bilo kojem terminu ove sezone. Fun Park Mirnovec nastavlja s radom i svi posjetitelji su dobrodošli. Ovim putem željeli bismo se još jednom ispričati svim posjetiteljima radi neugodnosti nastalih ovom iznimnom situacijom te vas molimo za razumijevanje", napisali su. 

Pročitajte više